Підтримай статистику українського футболу на Patreon

Футбольна статистика для мене – це хоббі і я займаюсь цією чудовою справою фактично все життя. Ви б тільки знали, як це круто документувати статистику і розбиратись в усіляких показниках.

Мене звати Антон Павлушко, я палкий фанат українського футболу і мені належить сайт футбольної статистика ALLPLAYERS.in.UA, який я розпочав у далекому 2011-му році. До того сайт вівся на домашньому компютері в режимі Excel-таблиць.

Робота над сайтом – це ледь не щоденне доповнення інформації на, особливо коли команди грають матчі УПЛ. В середньому за місяць я роблю на сайті приблизно 200+ доповнень чи оновлень статистики. Частина процесів автоматизована, частина вимагає людських, тобто моїх :), зусиль.

Головна частина сайту про УПЛ (раніше Вища Ліга) – тут я задокументував всі сезони, всіх гравців, всі команди, всі матчі. В базі сайту близько 4700 гравців, що грали в Україні в УПЛ, Першій та Другій лізі – кожного сезону до бази додається 200+ нових гравців.

Окрема база присвячена матчам УПЛ – це більше 15 тисяч матчів, склади команда та автори 18+ тисяч голів. Сюди додається база клубів, легіонерів, трансферів футболістів. До кожного профілю гравця документуються не тільки трансфери, але і оглядини в інших командах чи прості чутки.

Тільки тут можна знайти повну статистику збірної України, починаючи з 1992-го року – всі матчі, всі гравці та їх статистика у збірній та на клубному рівні.

Якщо Ви і далі хочете користуватись найбільшою базою статистики українського футболу, то у Вас є можливість підтримати проект на Patreon. Чим більше "патронів", тим більше статистики та оновлень на проекті.

Become a Patron!

Для початку на Patreon-сторінку буде переведено розділ "Новини", де я буду викладати свої роздуми про реалії УПЛ та аналізувати статистику команд на гравців.

26.07.2021 23:54, Новости проекта
 

Комментарии

Пока комментариев никто не оставлял - будьте первыми! :(



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.012491226196289 sec