Трансферні чутки (частина 1): Таргамадзе у "Шахтарі", Кополовець у "Чорноморці"

Народ вже не дочекається офіційного відкриття зимового трансферного періоду, а тому в пресі все частіше з'являються усіляки чутки про перехід того чи іншого гравця.

Почати можна з чергового сенсаційного новачка "Шахтаря" – цього разу Донецьк підписав одного з відкриттів першого кола грузиньского легіонера "Олександрії" Давіда Таргамадзе. Щоправда сам гравець не одразу почне грати у команді Луческу, а сезон дограє за "Іллічівець". "Шахтар" як завжди скупляє по Україні все що рухається, і діло не тільки в Київенерго :(

В комментарях вболівальники доволі скептично поставилися до цього факту, мовляв у Луческу грають тільки бразильці. Але нагадаю, що так само мало шансів заграти в основі давали вірмену Мхітаряну, а він зрештою посадив своєю технікою на лавку декількох гравців усіляких бразильских збірних.

Ще одна новина/чутка про зацікавленність одеського "Чорноморця" півзахисником "Карпат" Михайло Кополовцем з'явилась у п'ятницю к комментарях на багатьох сайтах. Мовляв, "Карпати" будуть перебудовуватися і багато гравців піде. Текст був практично однаковим на багатьох сайтах, але якогось підтвердження цьому не було. Треба було просто почекати доки хтось першим це напише як новину – і таки написали :) Потім всі почали це копіювати один в одного і ось зрештою "кополовець переходить до чорноморця". Хоча зрештою чому б морякам дійсно не зацікавитися одним з найкращих гравців львівян?

18.12.2011 11:01, Украинские новости
 

Комментарии

Пока комментариев никто не оставлял - будьте первыми! :(



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.015547037124634 sec