Шуфрич-джуніор та новачки "Говерли"

Ужгородська "Говерла" здобула у восьмому турі свою першу перемогу в цьому сезоні.

Цій події передував скандал, яким завершився для команди матч минулого туру проти "Іллічівця", в якому київський арбітр Євген Арановський відмінив чистив гол Олега Міщенка. Зрештою "Говерла" програла 0:2, але звичайно винний у всьому був саме цей незарахований мяч. Після матчу ми дізналися, що віце-президентом цієї команди є син легендарного Шуфріча – Олександр, 1988 року народження, колись грав у молодіжному складі ужгородського "Закарпаття" та провів 7 матчів в першості дублерів. Вчиться на адвоката, хоча всі думали, що мабуть стане металургом чи інженером :( Росте черговий регіонал, що покращує собі життя вже сьогодні.

Отже про гол Міщенка поговорили, а потім Шуфрич-мл. видав у якомусь інтерв'ю, що якщо діло так піде далі, то він зніме команду зі змагань... Отака заява від якогось малолітнього хлопчика-мажора, який бравує своє посадою та вирішує однією фразою долю футбольного колектива. Зрештою в цьому турі "Говерла" перемогла і мабуть йому вже відлягло, а арбітри з Коліною можуть спати спокійно.

В останні дні трансферного періоду було підписано нових виконавців. "Говерла" йде шляхом, яким свого часу йщов донецький "Металург" – з Європи беруть гравців середнього рівня, які повинні дати результат якомога скоріше. Так до нападу команди взяли 34-річного болгарського нападника Свєтослава Тодорова, який останні сезони грав за "Літекс", а відомим став граючи за цілу низку англійських клубів ("Вест Хем", "Портсмут", "Чарльтон", "Віган"). Свого часу він став кращим бомбардиром англійського Чемпіоншипу, граючи за "Портсмут" (26 голів в сезоні 02/03).

З харківського "Металіста" узяли досвіченого молдавського півзахисника Віталія Бордіяна, який в останьому сезоні вже не проходив до основи команди Маркевіча.

02.09.2012 12:59, Украинские новости
 

Комментарии

Пока комментариев никто не оставлял - будьте первыми! :(



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.016342163085938 sec