Сурова селекція – Лукас да Києва, а Вукчєвіч до Львова

Львівська селекція знову виявилася на висоті, безкоштовно запросивши до команди досвіченого гравця.

В останній день трансферного вікна "Карпати" підписали 27-річного гравця збірної Чорногорії Сімона Вукчєвіча. Угода підписана до літа з можливістю пролонгації. Цікаво, що ще нещодавно він грав в основі лісабонського "Спортінгу" (2007-2011). Влітку 2011 року він за 2 мільйони євро перейшов до англійського "Блекберну", з яким в позаминулому сезоні вилітив до Чемпіоншипу.

Цей сезон він почав в Англії (9/0), але взимку за обопільною згодою розірвав контракт з командою. Скаутам львівян вдалося підписати такого відомого гравця. Тут треба зазначити, що їм частенько вдається знайти в Європі талановитих виконавців. Свого часу ніхто не хотів забирати з "Шальке" Кенія, якось невгледіли німецькі клуби за Штілічем, в другій команді "Райо" знайшли якогось Лукаса.

Доречі, ситуація з Лукасом теж була вирішена дуже вдало. Взимку 2011 року маловідомий іспанець перейшов до "Карпат". Ніхто його не знав ні в Україні, ні в Іспанії. За словами Костова іспанець тоді був ніякий, але за два роки набрався в Україні досвіду. Зрештою ним почали цікавитися ПАОК, "Депортіво" ті інші команди.

Взимку греки пропонували за нього 800 тисяч євро, а сам гравець відмовився переходити до швейцарського "Люцерна". Зрештою був варіант з орендою до "Депортіво" на півроку за 75 тисяч євро, але тут вже не погодилися "Карпати", адже після цього до закінчення контракту залишалося б всього півроку. "Карпати" намагалися домовитися з ним про автоматичне продовження угоди ще на півроку, але всі перемовини завершилися тільки в останній день трансферного вікна.

Так іспанець Лукас за два роки виріс з гравця запасу клубу Сегундо до рівня учасника Ліги Чемпіонів.

02.03.2013 18:29, Украинские новости
 

Комментарии (5)

М.О.Д. написал 7 Mar 2013 в 20:20
±0

Не можуть "Карпати" втримати в себе хороших гравців, але добре що вдається підписати непоганих

admin написал 7 Mar 2013 в 21:28
±0

А нащо когось "втримувати"? Треба було його віддавати до того ПАОКу и не мати собі проблем. Костов сам казав, що коли його брали, то він був ніяким. Хлопець за два роки став кращим, але ж не зіркою? То нафіг його продавати, якщо він такий крутий.

М.О.Д. написал 7 Mar 2013 в 22:09
±0

Але так постійно відбувається. Це вже стало поганою звичкою втрачати провідних гравців. Причому зі скандалом. Кожанов, Кузнєцов, Федецький, Лукас і т. д.

admin написал 7 Mar 2013 в 23:47
±0

Ну ще треба навчитися продавати вчасно :) А ось з цим поки що проблеми.

Хоча ось кому продати гравця з українським паспортом? Динамо, Шахтар...

А чи воно того вартує втримувати гравця (Кожанов, Федецький), підвищуючи зарплатню і тому подібне. Це ж все теж гроші і зрештою великі

М.О.Д. написал 8 Mar 2013 в 16:26
±0

Думаю, шо вартує, якщо вони лідери команди і мають реальне бажання грати за цю команду. Хоча все має бути в розумних межах, щоб один гравець не отримував зарплатню як вся команда (типу Халк і "Зеніт")
А гроші звичайно потрібні, інакше клуб завжди буде боротись за виживання або в кращому випадку при хорошому тренері досягне рівня середнячка прем"єр-ліги.



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.014259815216064 sec