Вони крім нас нікому не потрібні...

Кожне трансферне вікно наших місцевих зірок, або колишніх зірок, преса починає активно продавати до міфічних європейських клубів.

Ось і цієї зими ми будемо продавати найдорожче до Європи! Кажуть, що "Ліверпуль" знову хоче Ярмоленка, по Коноплянці точно з'являться одна-дві чутки про якусь зацікавленність. Мілевський ще декілька місяців буде переходити до "Ліворно".

Чуток багато – переходів мало. Власне, кому крім нас потрібні наші зірки? Мілевський був зіркою в "Динамо", свого часу його навіть хотів "Торіно". Ось так свого часу казав про Мілевського і "Торіно" президент "Динамо" Ігор Суркіс: "Що стосується інтереса до Артема Мілевського з боку "Торіно", то до команд такого рівня продавати футболістів вважаю ганебним. Впевнений: якщо Артем набере свої колишні кондиції, то напевно ним зацікавляться селекціонери кращих клубів Європи..."

Цікава думка від президента "Динамо". Доречі, ці слова не з 2012 чи 2010 року, а з далекого літа 2007 року... Роки йдуть – проблеми залишаються.

Також цікаве позиціонування клубу, тобто скажімо брати/хотіти гравців з "Дженоа" (Мігель Велозу, Гранквіст) чи "Сієни" (Нето) – це нормально. Віддавати свої гравців до посередніх "Евіану" (Ескобар, Бертольйо) чи "Фрайбурга" (Мехмеді) – це теж нормально. А ось продавати своїх гравців до простих команд накшталт "Торіно" – це ганебно!

Зрештою, кожне трансферне вікно показує, що наші лідери з їх зарплатою та великими сумами відступних нікому крім нас не потрібні. І не треба чекати, що наших лідерів будуть хотіти МЮ чи "Ювентус". Чим можуть допомогти топовим клубам гравці, які не можуть вийти зі збірною на ЧС/ЧЄ та грають у єврокубках до першого сильного суперника?..

12.01.2014 12:56, Около футбола
 

Комментарии

Пока комментариев никто не оставлял - будьте первыми! :(



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.0107741355896 sec