Олександр Зінченко – підкорення ПСВ "Ейндховена" не вдалось?

Український півзахисник Олександр Зінченко завершив сезон на мажорній ноті – два його гольових паса допомогли ПСВ вдома здолати "Зволле" 4:1.

Українець з'явився на полі у складі першої команди після тривалої перерви. В останній час він грав у складі другої команди (не плутати з ФК "Ейндховен" – тут саме друга команд ПСВ), що грає у Jupiler League. У другій команді він провів 7 матчів – віддав 9 гольових передач. Можна звичайно скептично ставитись до ПСВ-2, але вони завершили сезон на четвертому місці у другому дивізіоні.

А от з першою командою в цьому сезоні частково не склалось, чому також "допомогли" травми – 12 матчів, 4 гольвих передачі. Команда фінішувала на третьому місці, відпустивши вперед "Фейєноорд" та "Аякс". У ЛЧ на його рахунку вихід у 4 матча та ще одна гра у Кубку Голандії.

За контрактом влітку він повертається до "Манчестер Сіті", хоча вже давно ходять розмови, що він залишиться в Ейндховені ще на рік. 

Нагадаю, що Зінченко не перший українець у ПСВ. У 90-ті там грав колишний захисник одеського "Чорноморця" Юрій Нікіфоров.

19.05.2017 21:26, Мировые новости
 

Комментарии

Пока комментариев никто не оставлял - будьте первыми! :(



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.011894941329956 sec