Збірна України – знову запитання до кадрової політики

Після поразки збірної України проти аматорів з Мальти до керівництва збірної виникає декілька кадрових запитань.

Ще за часів гегемонії київського "Динамо" до лав збірної частенько залучилась гравці, що навіть не проходили до стартового складу киян. Потім до динамівців долучились такі ж самі збірники з донецького "Шахтаря".

Зрештою, збірна України завжди була дуже закритим клубом. Якщо ти не граєш у команді-лідері, то потрапити до збірної було вкрай важко. Або переходь до грантів, або тебе не будуть помічати поки ти не перейдеш до грантів. Іноді доходило до комічних ситуацій, коли той самий Воронін вже показував стабільну гру у другій бундеслізі за "Майнц", але тренери збірної активно його не бачили.

Зараз за збірну почали залучати динамівців, що стали потрапляти до основи "Динамо" тільки за ери Реброва, що намагався українізувати команду. Так до збірної потрапили Беседін, Шепелєв та Морозюк. З "Шахтаря" до лав збірної потрапили гравці запасу Крівцов та Бутко. Цікаво, чи потрапив би до збірної гравець "Карпат" Микола Матвієнко, якби його контракт не належав "Шахтарю"? Кого з "Карпат" ще долучили до першої команди країни? Нікого.

Непогану гру в Польщі показують Хомченовський, Костевич та Романчук, що допомогли своїм команди дістатись єврокубків, але всі троє позасистемні, тобто не мають відношення до "Динамо" чи "Шахтаря", тому ми їх не побачимо у збірній навіть у товариській грі проти якоїсь Мальти.

09.06.2017 01:33, Украинские новости
 

Комментарии

Пока комментариев никто не оставлял - будьте первыми! :(



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.008512020111084 sec