"Карпати" шукають гравців по всій Європі

Львівські "Карпати" продовжують підготовку до сезону і знаходять на трансферному ринку дуже цікаві варіанти.

Так з шотландського "Данді Юнайтед" продивляються швейцарського захисника Міхаеля Ковачевича. Гравець вже встиг зіграти в товариському матчі в німецькою "Фортуною". Ковачевич грає на позиції центрального захисника, свою футбольную карьєру він починав в швейцарському "Олд Бойз", потім перебував в молодіжній команді загребського "Динамо". А перший матч в дорослому футболі провів у складі словенського "Копера".

З 2008 року він грає за шотландський "Данді Юнайтед", за який зіграв 48 матчів в шотландській Прем'єрлізі. Разом з клубом він став переможцем Кубка шотландської Ліги 2010. В останьому сезону він провів всього два матчі. В свої 23 роки він встиг зіграти в двох молодіжних збірних – 2 матчі за Швейцарію та матч за Хорватію.

Судячи з деяких українських ЗМІ "Карпати" вже підписали бразильского півзахисника румунського "Газ Метану" Еріка де Олівейру Перейру. Його колишня команда мала фінансові проблеми, а "Карпати" погодились заплатити за нього 350 тисяч євро. Угоду з ним розраховано на 4,5 роки. Поки що ніяких офіційних заяв про це не було, але судячи з румунської преси питання вже вирішено.

Також стан "Карпат" може поповнити македонець Куртіші, який виступає за аравійський "Аль-Таавон". З 2010 року був викликаний до національної збірної Македонії, за яку провів два матчі.

Ну і куди ж без бразильців. Леандріньо останні півроку провів у португальському "Пакош де Ферейра". Зараз він має статус вільного агента.

Підведемо підсумок: "Карпати" активно шукають по всій Європі гравців, ціна на яких буде відповідати рівню чемпіонату України. Клуб не може собі дозволити витрачати мільйони незрозуміло на кого, як це іноді роблять наші гранди, а тому краще продивитися 5 бразильців за дешево, ніж купити одного по протекції за багато. Хай "Карпатам" щастить!

25.06.2011 00:01, Світові новини
 

Коментарі

Поки коментарів ніхто не залишав - будьте першим! :(



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.012693166732788 sec