"Олександрія" тренується вдома та продивляється гравців

Новачок Прем'єр-ліги ПФК "Олександрія" почала підготовку до сезону. Клуб нікуди не вирушив на тренувальний збір і проводить тренування вдома.

Між іншим, дуже гарне рішення, адже сезон стартує за два тижні, а тому не дуже зрозуміло до чого готуються деякі наші гранди в Австрії та інших європейських країнах. На оглядинах в клубі одразу шість гравців.

З ФК "Львів" прибув 21-річний півзахисник Євген Чепурненко, який в минулому сезоні став кращим бомбардиром команди – 9 голів в 27 матчах. В Першій лізі він дебютував у складі "Княжої" з Щасливого.

З дубля харківського "Металісту" прибув 22-річний півзахисник Іван Войтенко, який починав грати на Харківщині, але встиг засвітитися в системі київського "Динамо". З 2006 року грає в першості дублерів за ФК "Харків", а потім в "Металісті". Свого часу провів чотири гри у складі юнацької збірної України U-17.

З "Закарпаття" приїхав 27-річний досвічений півзахисник Антон Муховиков. Минулий сезон він почав у складі "Таврії", з якою зіграв в Лізі Європи проти "Байера". До Симферополя він був основним гравцем у складі алчевської "Сталі". Але в "Таврії" йому не вдалося пробитися в основу, тому сезон він догравав в Першій лізі в Ужгороді.

Також не обійшлося без легіонерів. З Грузії приїхав Вахтанг Кварацхелія, який минулий сезон відіграв за кутаїське "Торпедо" (5 голів в 25 матчах). В свої 23 роки він вже встиг пограти за кордоном в вільнюській "Ветрі". Також він має досвід гри у складі молодіжної збірної Грузії (2/1).

В Чехії знайшли 26-річного оборонця Міхаля Кропіка. Кропік народився в Празі і починав кар'єру в другій команді місцевої "Спарти", а ось на серйозному рівні заграв в "Вікторії Жишків". В минулому сезоні він допоміг клубу (27 матчів, 3 голи) з другого місця піднятися до вищого чеського дивізіону Gambrinus liga.

Найвідомішим новачком може стати Тофік Салхі (Туніс), який в минулому сезоні грав за "Севастопіль" (20 матчів, 1 мяч). Також він має досвід виступів у луганській "Зарі".

25.06.2011 00:59, Українські новини
 

Коментарі

Поки коментарів ніхто не залишав - будьте першим! :(



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.009652853012085 sec