"Кривбас" переглядає новачків зі всього світу

Як і в цьогорічне зимове міжсезоння, до табору криворізького «Кривбасу» прибула чимала кількість потенційних новачків, що прагнули закріпитись в складі криворізького клубу.

Вже в першому поєдинку троє з них – Окодува, Баришніков, Саларідзе – вийшли на поле. Після цього матчу було вирішено відмовитись від послуг Гіоргія Саларідзе, який минулий сезон грав за молодіжну команду луганської «Зорі».

Цілих 6 новачків з’явились на полі в грі проти молодіжного складу донецького «Металурга». Відразу після гри Юре Травнер («Сент-Міррен» Шотландія), Самюель Хубер («Аарау» Швейцарія), Бадара Сене («Сошо» Франція), Мартін Комарек («Сєніца» Словакія), Леван Гулордава («Десна» Чернігів) залишили розташування клубу.

Ісаак Донкор, який свого часу в складі збірної Гани (U-17) став бронзовим призером чемпіонату світу (разом з гравцем «Дніпра» Самюелем Інкумом) залишився на зборі й провів ще один контрольний поєдинок.

В матчі з херсонським «Кристалом» футболки «Кривбасу» одягли Сергій Малий («Арсенал» Біла Церква) та Абель Ісса Камара («Белененсеш» Португалія).

На тренерській раді після перемоги над «Кристалом» 4:0 було вирішено відмовитись від послуг Малого. Також відправився зі зборів Ісаак Донкор, чиї ігрові та фізичні кондиції не задовольнили тренерів «Кривбасу». Через отримані після гри з «Волинню» травми поїхали додому Емануель Окодува та Євген Баришніков. Після лікування цим гравцям ще буде наданий шанс проявити себе в складі «Кривбасу».

Поки що єдиним новачком, який ще має шанс проявити себе та закріпитись в складі «Кривбасу», залишається 21-річний португальський нападник Абель Ісса Камара.

Дениса Бойко новачком можна вважати лише умовно, адже цього талановитого голкіпера вже на 90 відсотків можна назвати гравцем «Кривбасу» – переговори по ньому між «Динамо» та «Кривбасом» входять в завершальну стадію.

Пошук гравців, які могли б посилити «Кривбас» тривають, тому не виключено, що в розташуванні криворізького клубу на зборах й після них з’являться кілька нових виконавців.

P.S. Як бачимо, "Кривбас" йде по шляху запорізького "Металурга", який теж набирав гравців по всьому світу, а потім через рік готувався до баталій у Першій лізі.

02.07.2011 16:48, Українські новини
 

Коментарі

Поки коментарів ніхто не залишав - будьте першим! :(



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.013495206832886 sec