Іспанська армада: "Карпати" йдуть по шляху "Дніпра"

У найближчі дні львівські "Карпати" підпишуть контракт з колишнім гравцем іспанського "Вільяреалу" – Крістобалем Маркезом.

Іспанський крайній півзахисник є вихованцем школи іспанського "Леванте". У 24 роки Крістобаль підписав контракт з "Вільяреалом", у якому провів 4 сезони. Нічим серйозним у "Вільяреалі" гравець не зміг відзначитися і останні півроку він провів в оренді в команді зі Сегунди – "Ельче".

У Сегунді 27-річний гравець провів 12-ть матчів, в яких відзначився два рази у воротах суперника. Крістобаль не перебув на зборах в Австрії зі "зелено-білими" але можливості іспанця добре відомі Олегу Кононову, так як Крістобаль вже перебував у тренувальному таборі "Карпат" зимою цього року.

Цього сезону в іспанця закінчився контракт з "Вільяреалом", а тому "зелено-білим" гравець може дістатися безкоштовно, передає fckarpaty.com.ua

Цікаво, що "Карпати" першими в Україні відкрили для себе іспанський ринок. Воно й не дивно, бо іспанці в останні роки домінують у світовому футболі, значить щось в їх підготовці є таке, чого нам бракує.

Так, якихось умовних "фабрегасів" ми там купити не зможемо, але в Іспанії 20 команд у вищій лізі та 22 у першій. Половина гравців так чи інакше є вихованцями "Реала", "Барселони", "Валенсії" і т.д. Якість гарантована :) До того ж там фінансова криза, а тому гравці з Сегундо самі ладні їздити до нас на перегляди.

В минулому сезоні команда Кононова підсилилася двома іспанцями – Борха Гомес та Лукас з "Райо Вальєкано". Обидва провели небагато (7 та 8 матчів) і в принципі нічим не виділялися. Але треба відмитити, що такі самі східно-європейці могли б коштувати набагато дорожче, а за таких своїх треба було б ще й поборотися.

Шлях "Карпат" схожий на те, що робить в це міжсезоння Хуанде Рамос. Їмя цього спеціаліста та фінансові умови можуть перетягнути до Дніпропетровська будь-якого гравця з клубів середняків Прімери. У "Карпат" свого Рамоса нема, але пройтися по клубах Сегунди та пошукати якийсь талановитий мотлох можна.

05.07.2011 13:06, Українські новини
 

Коментарі (1)

FCDK написав 5 Jul 2011 в 17:04
±0

про "талановитий мотлох" - это сильно :)

а так конечно чего-то да найдут



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.011683940887451 sec