Андрій Варанков став гравцем львівських "Карпат"

Сьогодні один з найкращих молодих білоруських форвардів Андрій Варанков підписав контракт з львівськими "Карпатами" на один рік. Гравець належить київському "Динамо" і за "Карпати" виступатиме на правах оренди. Між клубами досягнуто домовленості про те, що "зелено-білі" зможуть повністю викупити права на футболіста після закінчення терміну оренди.

Андрій Варанков народився 8 лютого 1989 року в білоруському Мозирі. Саме там і починав робити перші футбольні кроки. У 2007-му талановитого нападника помітили в київському «Динамо» і Андрій переїхав до України. Пробитися до основи було не просто, тож Варанков набирався досвіду у другій динамівській команді. У матчі за Суперкубок проти «Шахтаря» у 2007 році Варанков вийшов на заміну наприкінці другого тайму і після серії пенальті зміг підняти над головою почесний трофей.

У 2009 році Андрій переходить в оренду до «Оболоні». Там починає стабільно виступати у вищій лізі і забивати голи. Через півроку – нова оренда, цього разу до «Кривбасу», за який він зіграв 34 поєдинки і забив 11 голів.

Хорошого нападника не могли не помітити тренери збірної Білорусі. Почав він з юнацьких команд, але з часом доріс і до національної збірної, за яку дебютував ще в 2007-му році. А на останньому молодіжному Євро в Данії Андрій став бронзовим призером турніру, забивши у ворота суперників два м’ячі. Це, зокрема, дозволило білорусам вибороти путівку на Олімпійські Ігри в Лондоні.

За «Карпати» Воронков виступатиме під 14-им номером.

11.07.2011 22:53, Українські новини
 

Коментарі

Поки коментарів ніхто не залишав - будьте першим! :(



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.012403964996338 sec