Гравець молодіжної збірної Аргентини перейшов до "Карпат"

Сьогодні, 12 липня, футбольний клуб "Карпати" (Львів) отримав міжнародний трансферний сертифікат гравця молодіжної збірної Аргентини Германа Пачеко. Нападник підписав із «зелено-білими» контракт на 4 роки.

Коли Герман Пачеко підписав контракт з мадридським «Атлетико», іспанська преса заговорила про нового Мессі чи нового Кун Агуерро. Новачок «матрацників» і справді виділявся швидкістю, напором, технікою та потужним ударом. Однак молодість та брак відповідного досвіду не підпускали аргентинця до основи команди, де в нападі грали зірки світового рівня – Дієго Форлан та Кун Агуерро...

Як і тисячі інших юних аргентинців, Пачеко вирішив пов’язати своє життя з футболом. Він вступив до академії відомого клубу «Велес Сарсфілд» – багаторазового чемпіона та володаря Міжконтинентального Кубку. Не відомо, як би склалася доля Германа далі, якби у 2006 році Буенос-Айрес не накрила хвиля злочинності. Якось бандити напали на будинок Пачеко, після чого батько Германа вирішив забрати сім’ю і покинути Аргентину. Родина переїхала до Іспанії. В Мадриді батько знайшов собі роботу, а для сина нову команду – «Атлетико». Навчання в академії «синьо-червоних» давало результати. Герман навіть забив гол у ворота лондонського «Арсенала» на одному з міжнародних товариських турнірів, а також дебютував у складі молодіжної збірної Аргентини. Однак конкурувати з більш зірковими форвардами йому було ще зарано, тож керівництво клубу вирішило віддати його в оренду до сусідів з «Райо Вальєкано», гравцем якого Пачеко став у 2009 році. Трохи згодом він провів кілька матчів за молодіжний склад «Атлетико» і прийшов час нової оренди. Талантом зацікавився аргентинський гранд «Індепендьєнте», за який Пачеко провів 11 матчів і забив один гол. А пізніше він пограв ще й за «Хімнасію Ла Плата». Мрія Германа Пачеко – зіграти в парі з Кун Агуерро. «А хто б не хотів? Кожен молодий гравець «Атлетико» у своїх снах бачить момент, коли виходить на поле разом з ним».

12.07.2011 12:52, Світові новини
 

Коментарі

Поки коментарів ніхто не залишав - будьте першим! :(



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.016875028610229 sec