Трансферна Україна в очікування зими

До відкриття зимового трансферного вікна ще близько трьох місяців, а агенти вже починають заповнювати інформаційний простір новинами про своїх підопічних.

Хітом сезону стає вмовляння Андрія Ярмоленка перейти хоч кудись до Європу. У послугах гравця начебто зацікавлений італійський "Наполі", який дає за нього 10 мільйонів євро та хоче його бачити  у себе вже взимку. Точніше, правильніше буде сказати, що його хочуть купити до Чемпіонату Європи. "Наполі" зрозуміти можна – клуб амбіциозний, але не гранд. Має у своєму складі пристойних гравців (Хамшик, Кавані, Пандєв, Лавессі, Брітос), але для серйозних титулів потрібно ще краще підсилення. Змагатися по цінах з "Челсі" не можливо, тому треба знаходили діамантів подешевше.Так мабуть і надибали на Ярмоленко :)

Для Андрія перехід до Італії може стати початком серйозної європейської кар'єри. Клуб амбіційний і все залежить від самого гравця. А ось тут якраз може проблема – Ярмоленко дуже красиво забиває, але дуже багато не забиває... Зрештою, перехід в Європу просто питання вибору в футболі. Можна всю кар'єру просидіти в умовному "києві", а можно хоча б спробувати чогось досягти.

Півзахисник луганської "Зарі" Максим Білий теж може поїхати в Європу, де його наче хоче бачити в своїх рядах голандський ПСВ. Ну якщо він в Україні забиває голи красені, то вже в Eredivisie це точно буде не проблема. Але мабуть гравця вийде хтось з українських грандів з багатомільйонним контрактом та посадить чергового таланта на лавку.

Атакувальний півзахисник "Ворскли" Роман Безус теж скоро може змінити клуб. Вірогідний варіант продовження кар'єри київське "Динамо", яке звичайно ж слідкує за гравцем. Хоча також Безус цікавий для Маркевича з "Металістом".

15.10.2011 13:06, Українські новини
 

Коментарі

Поки коментарів ніхто не залишав - будьте першим! :(



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.013907194137573 sec