"Дніпро" захотів чеського захисника "Спартака"

"Дніпро" реве та стогне... В интерв'ю чеського захисника "Спартака" Марека Сухі проскочила фраза про зацікавленність збоку команди Рамоса.

Основний захисник "Спартака" заявив, що начебто не збирається покидати Москву незважаючи на пропозицію українців. Ну тут як то кажуть не кажи гоп, поки не перескочиш. А то доведеться за півроку розповідати яке чудове місто Дніпропетровськ, і що, ще граючи за "Славію", завжди мріяв опинитися в цьому місті.

Взагалі, треба відзначити, що чехи до нас або не їдуть, або їдуть дуже якісні :) В донецькому "Шахтарі" одним з ветеранів є 29-річний Томаш Хюбшман. Основного захисника свого часу викупили у "Спарти" всього за 3 мільйони євро.

Основним кіпермо того ж таки "Дніпра" є Ян Лаштувка, який до цього теж прийшов в Україну спочатку до "Шахтаря". Ціна питання в цьому випадку була теж класичні 3 мільйони :)

Ще одним аргументом до переходу в "Дніпро" може стати основний захисник команди Маріо Холек. За нього свого часу заплатили "Брно" "всього" 2 мільйони євро.

Ондим з відкриттів другого кола цього сезону став півзахисник "Кривбаса" Іржі Єслинек. Нікому невідомий гравець празької "Спарти" дуже вдало почав свою кар'єру в Україні.

02.06.2011 12:22, Світові новини
 

Коментарі

Поки коментарів ніхто не залишав - будьте першим! :(



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.010183095932007 sec