Перебудова "Таврії": Маркович залишає клуб, ще один нігерієць на контракті

Не дивлячись на суперечку Куніцина та Селюка, в "Таврії" продовжується перебудова. Ще один провідній гравець покинув клуб, а також стало відомо ім'я новачка з іспанської Прімеро.

За обопільною згодою було розторгнено угоду з 33-річним сербським півзахисником Слободаном Марковичем, який грав у команді з 2008 року. До того він також півтора сезони встиг пограти за донецький "Металург". В Симферополі він частенько виводив команду на поле з капітанською пов'язкою.

І нарешті стало відомо, хто стане новачком клубу з іспанської Прімеро. Все виявилося дещо тривіальніше ніж ми думали. Ніяких нових "раулів" та "мессі" :( Щось схоже на новачків "Карпат" з Сегудно.

Отже новачком "Таврії" став 18-річний нігерійський захисник Мохамед Гойі Алію (Mohammed Goyi Aliyu). Професійну кар'єру він почав у клубі "Нігер Торнадес" (судячи з назви – якась місцева расистська команда :) Взимку він перейшов до "Вільярреалу", де грав у юнацькій команді. Алію є гравцем нігерійської збірної. У складі збірної U-20 став чемпіоном Африки 2011.

13.12.2011 23:21, Українські новини
 

Коментарі

Поки коментарів ніхто не залишав - будьте першим! :(



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.0095498561859131 sec