Трансферні чутки (частина 3): аналізуючи "Динамо"

В третій частині мова піде про київське "Динамо", яке багатьох "порадувало" своєю грою в Лізі Європи.

Після першого кола нарешті стало зрозуміло, що захист з бразильців на серьйозному рівні задіювати не можна. Все ці Бетао, Алмейди, Сілви кожен окремо може й непоганий гравець, але ось коли вони всі намагаються щось робити в захисті, то ховайся. В цілому весь матч все може бути нормально, але потім все одно буде м'яч від "Аякса", м'яч від "Рубіна", "Браги", "Стока" чи "Маккабі".

Перш за все ЗМІ починають влаштовувати аргентинця Бертольйо, який за два роки так і не доріс до першої команди. Що не кажіть, а це трансферний провал, адже коштував він 4 мільйони євро... Поки що активніше всього його "продають" на Батьківщину в рідний клуб "Колон".

До захисту киян сватають ганського півзахисника белградської "Црвени Звєзди" Лі Адді. Тут один позитив – гравець вже грав в Східній Європі, тобто аккліматизації не потрібно, до того ж Адді – не бразилець, а це величезний плюс для Києва. Але в одночас сербські ЗМІ вже відправили гравця за 1.7 мільйонів євро до китайського "Далянь Аербін".

Ще одним гравцем "Црвени Звєзди", яким цікавляться кияни, є молодий півзахисник Дарко Лазович, за яким також ганяється пів-Європи (ПСВ, "Бордо", "Базель"). Одним з аргументів за перехід до складі киян може стати повернення до Белграду Мілоша Нінковича. Нарешті здибаємося...

А ось з деякими гравцями нам доведеться ще більше помучатися. Почалися зявлятися перші чутки про Маграо. Діти почали забувати Маграо. Нагадаємо, що це такий черговий бразилець, який належить киянам, але його навіть не змогли пристроїти в Бразилію. Все літо він "переходив" до "Браги", але за ті гроші він там нікому не потрібен...

Теперь ним начебто цікавиться "Фіорентіна". Цікаво, чого б це і звідки? Він/воно ніде не грає, зарплатню отримує, останнього разу його бачили в грі десь два роки тому... Яка там Серія А?

18.12.2011 11:45, Українські новини
 

Коментарі

Поки коментарів ніхто не залишав - будьте першим! :(



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.010226011276245 sec