Книжкові новинки: "Клуб українських бомбардирів Олега Блохіна"

Вперше на теренах пострадянського простору, випущений історико-статистичний довідник про бомбардирський Клуб

Як зазначив автор видання, український журналіст Віктор Хохлюк – цей довідник вийшов завдяки підтримці друзів: павлоградця Сергія Бондаренко та веб-майстра Дениса Мельникова. У ньому детально описані спортивні біографії, досягнення і статистика кожного з членів Клубу українських бомбардирів імені Олега Блохіна. У виданні міститься унікальна інформація про індивідуальні досягнення українських футболістів-бомбардирів різних часових етапів. Видання сподобається любителям футболу і статистики. Фотографії в довіднику надані першоджерелами – футболістами, а також відомими футбольними істориками (футбольних клубів): Андрієм Бабешко з Донецька, дніпропетровцем Дмитром Москаленко і львів'янином Юрієм Назаркевич.

- Хто став ідейним натхненником у футбольній статистиці?

- Це чудові професіонали своєї справи: донеччанин Олексій Бабешко (батько Андрія Бабешко, що працює в структурі донецького «Шахтаря»), Олександр Бояренко з Маріуполя, криворіжець Василь Гнатюк, а також – москвич Костянтин Єсенін і Микола Жигулін з Кривого Рогу, яких на жаль вже не має поруч з нами. Вчуся футбольної статистиці постійно і у багатьох інших відомих любителів футбольної «цифри» – відповів Віктор.

Заплановано щорічне видання довідника. Тираж цього довідника 100 примірників. Автор готовий розглянути конструктивні пропозиції щодо видання вже підготовленої до друку футбольної літератури.

Замовити книгу можна, зв'язавшись безпосередньо з автором: ViktorKhokhljuk@yandex.ru

06.01.2012 13:17, Новини проекту
 

Коментарі (1)

Андрій написав 8 Jan 2012 в 14:09
±0

Дякую, вже придбав!



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.010149002075195 sec