"Волинь" протестує можливих новачків та повернення Дручика

Луцька "Волинь" як і в часи Кварцяного продовжує шукати підсилення по всьому світу.

З Сербії на перегляди приїхав 22-річний захисник ОФК "Белград" Петар Планіч, який в цьому сезоні не потрапляє до основи команди (4 матчі).

З бразильского "Санто Андре" приїде 23-річний захисник Жоао Пауло де Соуза Дантас, який є вихованцем "Палмейраса", але там не заграв і перейшов до "Іпатінги". Сезон 09/10 він провів в Європі, граючи в першій португальській лізі за "Фреамунде" (19/0).

З-за кордону повертаються українці-заробітчани. З Грузії півзахисник Микола Наконечний, який грав за "Гагри", а з Білорусі Ігор Гордя ("Гомель"). Також з Білорусі до Луцька вертається знайомий місцевій публіці Юрій Дручик. Свого часу Кварцяний феєрично назвав його "селом без сільради", хоча кому тільки не доставалося від Кварцяного :)

А ось в нападі може заграти македонець Душан Савіч з "Работнічків", який в викликається до місцевої збірної (8 матчів). Він вже встиг пограти на Батьківщіні за "Вардар", "Бєлашіцу" та "Победу". А також пограти закордоном в Румунії ("Брашов"), Південній Кореї ("Інхеон") та навіть Узбекистані ("Пахтакор"). Ось таке підсилення...

11.01.2012 23:02, Українські новини
 

Коментарі

Поки коментарів ніхто не залишав - будьте першим! :(



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.0123610496521 sec