Володимир Шаран очолив львівські "Карпати"

Львівські "Карпати" зробили мабуть найкраще своє придбання в це зимове міжсезоння – біля керма команди став 40-річний Володимир Шаран, який в першій частині сезону тренував "Олександрію".

Шаран повертається до Львова, де починав свою футбольную карєру ще в радянській першості. Після "Карпат" він пограв за київське "Динамо" та "Дніпро", після чого знову повернувся до Львова, а завершував грати вже в "Олександрії".

Свою тренерську кар'єру він почав у "Закарпатті", а потім вивів "Олександрію" до Прем'єрліги. Після першої частини УПЛ його колектив йшов на 14-му місці, але взимку його звільнили. Тепер Шаран буде тренувати "Карпати", з якими він підписав трирічний контракт.

Впершу чергу новому тренеру доведеться почистити склад команди. До іспанського "Хереса", який грає в Сегундо, може перебратися аргентинець Герман Пачеко, який погано провів першу частину сезону.

Точно покине Львів нігерієць Самсон Годвін. Раніше повідомлялось про інтерес до футболіста з Кіпру, але зараз він начебто переходить до "Андерлехту"... Віриться в це важко, до того ж бельгійські ЗМІ про це поки що мовчать.

Захист команди може підсилити 22-річний захисни вінницької "Ниви" Олександр Гергелюк та молдаванин Вадим Болохан, який грав за "Мілсамі Урсідос". Свого часу Болохан вже грав в Україні. Свого часу він пограв за "Зорю", "Закарпаття" та "Севастополь".

21.01.2012 18:07, Українські новини
 

Коментарі

Поки коментарів ніхто не залишав - будьте першим! :(



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.0083439350128174 sec