Донецький "Металург" підсилюється бельгійським бразильцем

Донецький "Металург" продовжує підсилюватися гравцями, які мають досвід гри в Голандії.

Трирічний контракт з командою підписав 22-річний бельгійський півзахисник Річард Даніло Масіель Соуза Кампос, або просто Даніло. Як не важко здогадатися з його ім'я Даніло є етнічним бразильцем. Його батьком є доволі відомий в минулому футболіст Вамберто, який в 90-х грав за "Стандарт" та "Аякс". Цікаво, що судячи з його дати народження батьком Вамберто став десь в 16 років.

Син теж пішов по стопах батька. З 9 років навчався в футбольній школі амстердамського "Аякса". Доріс до другої команди, але офіційно за дубль зіграв тільки в одному матчі на Кубок Голандії. Потім перейшов до "Стандарта" З Л'єжа, де впродовж двох сезонів намагався пробитися до першої команди. В активі гравця є декілька матчів за молодіжні збірні Бельгії.

До донецького "Металургу" він прийшов в якості вільного агента та підписав контракт на три роки. Такі трансфери можуть або подарити Чемпіонату Україну нову зірку, адже футбольної виучки йому не займати, або стануть черговою зупинкою на шляху в нікуди гравця, який так і не виріс з дитячого футболу.

13.02.2012 20:13, Українські новини
 

Коментарі

Поки коментарів ніхто не залишав - будьте першим! :(



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.051149845123291 sec