Леван Гулордава став гравцем "Олександрії"

ПФК "Олександрія" підсилилася грузинським форвардом Леваном Гулордавою, який першу частину сезону провів в кіровоградській "Зірці".

Коли Левану виповнилось 11 років батьки переїздять жити до Дніпропетровська, де хлопчина почав навчатись футбольній майстерності в футбольній школі «Дніпро-75». Футбольну кар’єру півзахисника розпочав з київського «Арсеналу» – 2004/2008. У наступних роках грав за «Металіст»(Харків), «Десна» (Чернігів) та «Зірка» (Кіровоград).

Ще в юні роки футболіст рахувався одним із перспективних гравців молодіжного  складу київського «Арсеналу». І не даремно головний тренер «Арсеналу» О. Баранов  на гру в кубковому поєдинку з «Буковиною»  юного футболіста, якому на момент гри було лише 16 років. Л.Гулардава в тому матчі став асистентом переможного голу в ворота буковинців. А почалося знайомство Ю.Гордієнка з Леваном на Всеукраїнських футбольних змаганнях. На той час  тренер готував зміну головній команді канонірів. Тому, побачивши неабиякий футбольний хист, він  запропонував 14-річному Левану переїхати з дніпропетровської футбольної школи «Дніпро-75»  до київської футбольної школи.

Коли гравцю  виповнилось 19 років, він відправляється до Росії, в самарські «Крилья Совєтов». Якщо  головному тренеру О.Тарханову молодий гравець підійшов по результатах зборів, – готувався повноцінний контракт, то коли прийшов новий тренер – контракт не було підписано. Л.Слуцький відмовився від послуг Левана. Його місце зайняв  Ян Коллер. Не довго думаючи, Леван підписав договір з харківським «Металістом». Півроку захищав  кольори  молодіжного  складу харківського «Металіста». Далі  оренда в Грузії. Наступні 6 місяців – оренда в чернігівській «Десні». Ще півроку не грав, але тренувався постійно з першою командою Харкова. Перед підписанням угоди з «Зіркою», влітку 2011 року встиг побувати на оглядинах у криворізькому «Кривбасі».

13.02.2012 20:28, Українські новини
 

Коментарі

Поки коментарів ніхто не залишав - будьте першим! :(



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.02022385597229 sec