Віктор Швецов виводить "Севастополь" до Прем'єрліги

В 33-му турі Першої ліги в очному матчі "Севастополь" та "Металург" З з'ясовували, хто в наступному сезоні буде грати в УПЛ.

Матч завершився скандалом – знову на результат гри вплинув арбітр. Ця історія в Україні повторюється все частіше – міняються тільки імена арбітрів. Цього разу Вакса заміняв Віктор Швецов з Одеси, який начебто вважається одним з найкращих арбітрів країни.

В цьому матчі Швецов зарахував мяч забитий рукою – знову камера вихопила кадр, де арбітр в очевидь спостерігає весь епізод, але чомусь не бачить гри рукою нападника "Севастополя" Кузнєцова.

Скільки коштувало це хвилинне запаморочення арбітра -  з'ясувати так і не вдалося...

Матч завершився трьома вилученнями, останнім з поля вигнали лідера атак "Металурга" Олексія Бєліка, який післа матчу видав фєєричне інтервю, що мовляв команду засуджували і взагалі все купили.

Дивно це чути від команди з Запоріжжя. Нагадаю, що власне в 2010 році мешканці Запорізької області з результатом 71,50% проголосували проти місця їх команди в УПЛ. Бачили очі що брали, тому не треба тепер дивуватися, що комусь не хочеться бачити в УПЛ самобутній "Металург", але хочуть бачити більш контрольований "Севастополь". Контрольований донецьким "Шахтарем"! "Спасибо жителям Запорожья!"

Ще раз пригадаємо Олексія Бєліка, який дуже емоційно розповів нам як засуджували його команду. У мене суперечливе ставлення до цього футболіста. З одного боку це одна з зірок української першості, а з іншого боку цей же футболіст "просидів" кращі свої роки на лавці запасних в "Шахтарі", а потім і в "Дніпрі". Тоді Бєлік заробляв собі на життся сидінням на лавці, а тепер хоче чесно пограти в футбол. Якщо хочеш грати в футбол – то приймай "футбольні" рішення в своїй кар'єрі. Грай у футбол завжди, а не тільки після того як на все заробив.

25.05.2012 00:53, Українські новини
 

Коментарі (2)

vse budet donbass написав 25 May 2012 в 13:04
+1

http://gazeta.ua/articles/business/_ahmetov-pochav-priednannya-zaporizhstali-do-svoeji-grupi-zmi/437206

admin написав 25 May 2012 в 20:09
±0

Ну от як приєднає, то Металургу і дозволять грати в еліті. Тобто не грати в еліті, а віддавати очки Шахтарю і битися до кінця в матчах з Динамо



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.011845111846924 sec