Майбутнє Андрія Вороніна в тумані: ще в "Динамо", але все ближче до Німеччини

З початку цього року Андрій Воронін вперше в своїй кар'єрі сів на лавку запасних через тренера.

В минулому році саме Андрій Воронін став тим гравцем, який підняв московське "Динамо" на гору турнірної таблиці. В грудні вболівальники динамівців вже навіть почали мріяти про можливе чемпіонство. Нагадаю, що останнє чемпіонство датується далеким 1976 роком.

Але у другій частині сезона на кермо в свої руки взяв головний тренер Сергій Сілкін, який почав перебудовувати команду під себе. Прибрати капітана виявилося не так важко – просто садиш його на лавку і коментуєш кожного разу свій вибір, підбадьорюєш, даєш надію, але на поле не випускаєш.

Зрештою "Динамо" фінішувало всього четвертим і мабуть з такими кадровими рішеннями динамівцям ще довго мріяти про чемпіонство. Спочатку всі думали, що за результат відповість Сілкін – він все одно був тимчасовим тренером, але мабуть ми щось таки не знаємо. Виглядає все так, що команду залишить саме українець.

32-річний гравець з зарплатнею в три мільйони євро має не так багато варіантів продовження кар'єри. Одразу виникають численні російські варіанти: "Рубін", "Локомотив". Також згадують про Батьківщину – "Шахтар", "Металіст" і навіть "Чорноморець" (навіть смішно :).

Але мабуть він таки повернеться до Німеччини. Першим з ким його повязали став новачок першої бундесліги "Айнтрахт" з Франкфурта. Але наврядчи ця команда зможе потягнути його контракт. Найкращими варіантами є леверкузенський "Байєр", якому грати в Лізі Європи. Також можна спробувати свої сили у "Вердері", який хоча і не дотягнув до єврокубків, але акцентовано грає на атаку. Є ще варіанти накшталт "Штутгарта" чи "Вольфсбурга", але все буде вирішено після ЧЄ. Всі скаути будуть чекати або нових зірок, або провалу старих (а тобто і зниження цін). Тобто єдиним гравцем, хто в збірній Україні дійсно буде себе "продавати" буде саме Воронін, адже інші гарно пристроїлися до місцевих грандах.

31.05.2012 20:59, Українські новини
 

Коментарі

Поки коментарів ніхто не залишав - будьте першим! :(



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.0085639953613281 sec