УПЛ сезон 2011-2012 – перевірка всіх статистичних показників завершена

За декілька годин до старту національної збірної України на Чемпіонаті Європи на проекті була завершена перевірка статистичних даних сезону 2011-2012.

За останній місяць були перевірені статистичні показники по всіх гравцях, що були заграні в Чемпіонаті України в минулому сезоні – це близько 600 гравців з 16 клубів УПЛ. По кожному гравцю були перевірені наступні показники – кількість матчів, кількість голів за сезон, кількість жовтих та червоних карток. Паралельно з показниками гравців були переглянуті всі 240 матчів минулого сезону.

Було виявлено близько 30 невідповідностей, які здебільшого стосувалися жовтих та червоних карток. Також було змінено авторів деяких голів – здебільшого мова йде про автоголи. 

Звичайно, були знайдені і декілька грубих помилок, коли просто був переплутаний гравець. В таких помилках статистика одразу по двох гравцях не збігається. Так наприклад в декільках матчах одеського "Чорноморця" у другому колі були переплутані Лео Велосо та Лео Матос :) Буває і таке. Що вже й казати, коли в тій же Одесі грає одразу троє Ковальчуків, а у складі "Зорі" одразу двоє Максимів Білих.

Для повноти статистичник даних також були додані до складі гравці, які входили до складу команди, але так і не вийшли на поле. Таких гравців виявилося близько 70.

Після доробки даних по УПЛ щільна увага буде приділена Першій лізі, а також Кубку України – цей розділ планувалось відкриті вже давно. Але поки що він перебуває в тестовому режимі. Головна причина цього – за більше ніж 20 сезонів в Кубку грали багато команд, які потім припинили існування, змінили назву, поєдналися з іншими командами і тому подібне. Щоб зберегти історичні назви команд ведеться копітка робота над їх документацією.

11.06.2012 21:16, Статистика
 

Коментарі

Поки коментарів ніхто не залишав - будьте першим! :(



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.012831926345825 sec