Бразильський супермаркет київського "Динамо"

На оглядини до київського "Динамо" прибули одразу три бразильців і це не жарт.

На перший тренувальний збір київське "Динамо" візьме одразу трьох молодих бразильців. Мова йде про трьох гравців невідомого бразильського клубу "Сао-Бернардо", який грає в чемпіонаті штату Сан-Пауло: захисник Феліпе Олівейра (22 роки), півзахисники Бруно Сілва (21) та Дієго Вієйра (22).

Головний тренер киян так коментує несподівану появу маловідомих гравців: "Ми хочего на цих зборах переглянути якомога більшу кількість молодих гравців. Наша селекційна група виїжджала до Бразилії, вони бачили цих гравців в іграх за клуб. Після зборів в Австрії ми приймемо рішення, чи варто розраховувати на них в майбутноьому."

Хочеться тільки позаздрити прозорливості київських скаутів, які вже котрий рік не можуть нікого знайти в Україні, але стабільно щось привозять з Бразилії. Хоча треба зауважити, що і тут мабуть вже всіх по бразильській Серії А та В переглуняли і зараз скотилися до рівня чемпіонатів областей.

Також порадіємо за цих юнаків, які мабуть і в Європу ніколи не мріяли потрапити, а тут одразу їдуть на збір з першою командою до Австрії.

P.S. І з розряду напів-сенсацій перехід до "Динамо" 22-річного півзахисника "Дніпра" Віталія Каверіна. З одного боку в це важко повірити – тут і своїх виконавців нема куди ставити, а куда вже Каверіну... А з іншого боку в минулому сезоні в зворотньому напрямку поїхав Роман Зозуля і розкрився. Можливо, тепер "Динамо" спробує підняти до основи дублера "Дніпра".

12.06.2012 23:14, Українські новини
 

Коментарі

Поки коментарів ніхто не залишав - будьте першим! :(



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.010043859481812 sec