Олег Лужний став у керма симферопільської "Таврії"

Симферопільська "Таврія" презентувала нового наставника, якому в наступному сезоні доведеться вирішувати старі проблеми.

Новим тренером команди призначили 43-річного колишнього захисника київського "Динамо" та збірної України Олега Лужного. Доволі несподіваний перехід, але колись-таки треба починати тренурвати. Нагадаємо, що останнім часом в київському "Динамо" Лужний був одним з помічників тренера, а до цього виконував обовязки головного тренера після звільнення Валерія Газзаєва. Щоправда, в Києві йому наврядчи дали б потренувати колись першу команду, а "Таврія" одразу запропопувала місце головного керманича.

Але і на новому місці буде не легко. Не забуваємо, що "Таврія" дуже своєрідна команда зі своїм президентом Куніциним, який весь минулий сезон сперечався з Дмитром Селюком, який в свою чергу навіз в команду своїх численних колишніх клієнтів. Якщо тепер співпраця з Селюком буде остаточно завершена, то команду залишать одразу декілька провідних виконавців. Можливо Лужному допоможе київське "Динамо", яке взмозі здати в оренду багато молодих гравців.

Мабуть так воно і буде, адже в тренувальному лагері "Таврії" перебувають одразу декілька молодих динамівців: голкіпер Анатолій Тимофєєв (1992 р. н.) з молодіжного складу ДК, два молодих етнічних угорських півзахисника Роланда Сабо (1994) та Золтана Сільваши (1993) з українськими паспортами, а також нападник Юрій Габовдау з "Кривбаса".

12.06.2012 23:47, Українські новини
 

Коментарі

Поки коментарів ніхто не залишав - будьте першим! :(



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.012538909912109 sec