Перший новачок "Дніпра" в літнє міжсезоння – нігерієць Одібе

"Дніпро" зробив перше підсилення в літнє міжсезоння.

Першим новачком команди став нігерійський захисник київського "Арсенала" Майкл Одібе, якого взяли в оренду на півроки. В минулому сезоні він провів у складі київського клубу 17 матчів, в яких забив 4 голи.

Для київської команди це вже не перша втрата в останні дні – Богданов перейшов до "Динамо", Погорілий мабуть продовже кар'єру в "Таврії". Замість Одібе "Арсенал" може отримати в оренду 21-річного півзахисника Антона Шахова

А ось "Дніпро" продовжує активно шукати когось з європейських чемпіонатів. Турецька преса мабуть знайшла для себе новий клуб в Україні, куди можна скидувати своїх "зірок" – на минулому тижні до нас "переходили" гравці "Бешикташа" Мустафа Пектемек та Мануель Фернандеш.

La Gazzetta dello Sport пише про інтерес "Дніпра" до 20-річного захисника "Пескари" Марко Капуано, який зі своїм клубом в минулому сезоні підвищився в класі, ставши першими в Серії В. В минулому році він также вперше зіграв у складі італійської молодіжної збірної, де зіграв вже в 12 поєдинках. Окрім "Дніпра" в ньому зацікавлений "Монако" та "Наполі".

Також "Дніпро" продовжує моду на голкіперів-іноземців: з "Дженоа" планують купити 29-річного кіпера португальської збірної Єдуардо (29 матчів у збірній). Минулий сезон він просидів у оренді в "Бенфіці", де щоправда практично не грав (1 матч). А ось в минулому сезоні був основним кіпером "Дженоа" (37), а до того "Браги". Кому він потрібен в Дніпропетровську?

В свою чергу вся Європа побачила на ЧЄ головну зірку команди Євгена Коноплянку, який кого тільки тепер не цікавить. Здебільшого мова йде про італійські клуби – "Інтер" та "Ювентус", а також навіть середняка "Аталанту". Мабуть тепер просто піднімуть зарплатню та все залишиться як було.

24.06.2012 14:28, Українські новини
 

Коментарі (2)

ВВО написав 24 Jun 2012 в 14:37
±0

ДНЕПРУ НУЖЕН ХАРОШЫЙ НАПАДАЮЩИЙ И ЦЕНТРАЛЬНИЙ ЗАЩИТНИК

admin написав 24 Jun 2012 в 19:11
±0

А ще Дніпру треба кудись подівати численних гравців, які повернулися з оренди - пів-Кривбаса та інші :)

По названих Вам позиціях погоджуюсь, а ось брати якогось воротаря це дурня



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.0098328590393066 sec