"Говерла" тестує потенційних новачків

Новачок Премєр-Ліги активно готується до нового сезону.

Ужгородська "Говерла-Закарпаття" тестує на предсезонному зборі перших новачків команди. Неабияке підсиллення прибуло з київського "Динамо". Нагадаємо, що "Говерла" належить Шуфричу, який свого часу був в одній партії з Суркісом – СДПУ(о). І стара партійна дружба не проходить :)

Першими новачками на першому тренувальному зборі стали кияни Янко Сімович та Євген Макаренко. Чорногорський легіонер прийшов до Києва півроку тому і грав у молодіжному складі. Макаренко є вихованцем "Динамо" і останні два сезони грав у Першій лізі за "Динамо-2".

Наступними новачками стали нападник Руслан Івашко, останнім клубом якого був бурштинський "Енергетик", Єгор Лугачов, який в минулому захищав кольори столичного "Арсенала" та ще один вихованець динамівської школи Валерій Радченко, який у минулому сезоні виступав у складі "Кримтеплиці".

Також за чутками "Говерла" не проти поповнитися ще й Темуром Парцванією та Кирилом Петровим. Перший в це міжсезоння так і не перейшов до "Ворскли", а Петров здається ще й наступний сезон проведе у "Кривбасі".

Незважаючи на активні оглядини гравців, поки що офіційно не було підписано жодного гравця.

29.06.2012 22:51, Українські новини
 

Коментарі

Поки коментарів ніхто не залишав - будьте першим! :(



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.014455080032349 sec