"Таврія" підписує молоду зірку шведського гламуру

Симферопільська "Таврія" зробила несподіване підсилення.

Під час Євро-2012 шведська преса доволі гарно писала про Україну і здається ці статті дають перші трансферні плоди українському футболу. Виявилося, що в нас теж живуть люди, їздять автобуси, є подекуди метро і навіть літають літаки. "Оговтавшись" після такого культурного шоку футбольна Європа почала новими очима дивитися на Україну.

Так симферопільська "Таврія" змогла підписати 25-річного шведського півзахисника Густава Свенсона. Футбольну карєру він почав в "Азалеа", потім навіть тренувався у якійсь французькій команді "Ле Кан Рошевіль", але з 2001 року тренується в системі "ІФК Гетеборг". Власне тут він і почав грати у дорослому футболі, став основним півзахисником місцевого гранда. Активно грав за молодіжну збірну Швеції – а разом з ним там грали такі відомі гравці як Ола Тойвонен, Мікаель Лустіг та Расмус Ельм.

Влітку 2010 року в останній день трансферного періоду він підписує трирічну угоду з турецьким "Бурсаспором" – тодішним несподіваним турецьким чемпіоном. Але в Турції гра в нього не пішла і після двох сезонів він опиняється в Україні. Власне влітку було багато чуток про його повернення до рідного "Гетеборгу", але після Свенсон все ж обрав Україну.

В його активі дві гри за збірну Швеції. В 2009 році він прийняв участь в американському турне збірної, де вийшов у двох матчах. Але втративши основне місце в своєму клубі, його також перестали викликати до збірної.

Судячи по швецькій пресі, Свенсон в рідному Гетеборзі приймав активну участь в світському житті:

P.S. Щось так раптом до Швеції захотілося...

12.07.2012 22:50, Українські новини
 

Коментарі

Поки коментарів ніхто не залишав - будьте першим! :(



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.012284994125366 sec