"Говерла" серйозно підсилюється: перший грек та справжній француз для УПЛ

Ужгородська "Говерла" продовжує підсилюватися новими гравцями.

Невдалий старт в новому сезоні новачка УПЛ тільки дає керівництву наснаги для залучченя до команди нових гравців. Так на тижні новачком клубу став колишній гравець ПАОКа грек Сотіріос Балафас, який свого часу пограв у складі грецької молодіжки. Кадр незрозумілий, адже небагато грав за ПАОК, але принаймні з досвідом. До речі, він став першим справжнім греком в українському чемпіонаті (Хачеріді до уваги не беремо :)

Зі складу єреванського "Пюніка" було підписано 25-річного півзахисника збірної Вірменії Артура Єдігаряна, який є старшим братом півзахисника донецького "Металурга" Артака Єдігаряна. З ним підписано річну угоду. Українські клуби продовжують сподіватися знайти нового Мхітаряна.

А ось в нападі "Говерли" тепер гратиме колишня зірка французької юніорської збірної Дамієн Ле Таллек – не плутати з його старшим братом Ентоні з "Осера" та кузеном Флораном Сінама-Поньйоль зі "Спортинга" (обидва намагалися свого часу стати основними в "Ліверпулі"). Наш Ле Таллек почав тренуватися в "Ле Мані" (1995-2005), звідки потім перейшов до "Ренну" (2005-2009), але тут він до першої команди так і не доріс, хоча постіной викликався до різних французьких юніорських та молодіжних збірних. Зрештою влітку 2009 року він почав шукати собі нову команду, за чутками в ньому були зацікавлені "Валенсія", "Герта" та "Штутгарт", однак він обрав дортмундську "Борусію". В Німеччині його в першому сезоні спробували в першій команді, після чого він спокійно догравав свій контракт у другій команді "Борусії".

Взимку 2012 він перейшов до колись відомого "Нанту", який вже котрий сезон грає в другій французькій лізі. Але за півсезону він нічого особливого не показав і зрештою опинився в Ужгороді. Важко його назвати колишньою зіркою, адже йому тільки 22 роки і в нього все ще попереду.

26.08.2012 13:16, Українські новини
 

Коментарі

Поки коментарів ніхто не залишав - будьте першим! :(



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.013725996017456 sec