Українське підсилення "Дніпра" – коли Боатенг та Інкум вже не допоможуть

Легіонери повинні допомогати українським клубам, але щось "Дніпру" в цьому плані не щастить.

У вирішальний період сезону, коли команда бореться за прохід у груповий етап Ліги Європи, команда не змогла розраховувати на своїх двох ганських легіонерів Дерека Боатенга та Ісмаеля Інкума. За кожного з них виклали десь по 5 мільйонів євро, здавалось би гравці під основу, але не так сталося...

Зрештою, чеський "Слован" пройшли і без ганців, але далі на них розраховувати мабуть не можна. Зрештою, в останній день трансферного вікна "Дніпро" підписав одразу трьох досвічених гравців. З донецького "Шахтаря" до команди повернувся Євген Селезньов, який обіймає третю сходинку кращих бомбардирів "Дніпра" в чемпіонаті України. Тепер він точно гравець "Дніпра", з яким уклав угоду на 4 роки.

Також з "Шахтаря" до "Дніпра" переїхав колишній захисник збірної України Артем Федецький, який зробив собі ім'я в "Карпатах", але зі скандалами перейшов до донецького "Шахтаря". "Карпатам" так і не вдалося втримати в себе гравця збірної, хоча йому запропонували найбільшу зарплатню в історії львів'ян (за чутками це 300 тисяч доларів на рік). Але в Донецьку на нього ніхто не розраховув, незважаючи на повні надій інтерв'ю гравця про омріяне місце в основі команди Луческу.

Перехід Федецького до "Дніпра", де він також уклав чотирирічну угоду, допоможе не тільки "Дніпру", якому конче необхідні захисники, але і збірній, колишній гравець якої зможе набрати форму.

Ще одним "новачком" став грузин Джаба Канкава, якого повернули з оренди в "Кривбасі". Мабуть він не буде грати в основі команди, але посилить другий ешелон гравців Рамоса, який неодноразово бідкався на відсутність кваліфікованих виконавців.

01.09.2012 19:14, Українські новини
 

Коментарі (2)

Юрец написав 17 Sep 2012 в 01:55
±0

Ага , еще бы Рамоса сменить , скажем на Демьяненко...)))))) И можно выигрывать Лигу Европы , тем более у Демьяненко , в этом опыт есть !!!)))))

admin написав 17 Sep 2012 в 21:12
±0

Ну почни зараз міняти Рамоса, то це ще 2-3 втрачених роки. Зараз поки наче в нього почала грати команда - вийшли на 2-3 місце, якщо зараз нормально пройде матчі з Динамо та Дніпром, то можуть спокійно стати другими. Власне для цього його і брали, щоб хоч якось втрутитися в боротьбу за друге місце



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.0099620819091797 sec