Чого чекати від центральних матчів 11-го туру Чемпіонату України?

Завтра будуть зіграні два центральних матчів 11-го туру, в яких може визначитися доля чемпіонства цього сезону.

В 17:30 "Дніпро" на своєму полі гратиме проти київського "Динамо", яке буде в цьому матчі без головного тренера Олега Блохіна. В свою чергу "Дніпро" не зможе розраховувати на свого капітана Руслана Ротаня. Тут би звернутися за досвідом ганця Боатенга, але його кар'єра в команді мабуть вже завершена. Ротаня мабуть замінить Канкава, до того ж до складу повернеться Зозуля, якого так не вистачало в матчі з АІКом.

"Динамо" буде без тренера – власне гравці повинні будуть самі продемонструвати, на що вони здатні. Тінь сьомінського футболу ще не полишила Київ, а ось досвід іспанського наставника "Дніпра" може зіграти вирішальну роль.

Хоча до матчу багато експертів все ж віддають перевагу "Динамо", але для розвитку українського футболу було б краще, якби в цьому матчі перемогу святкували самі футболісти "Дніпра". Чергова перемога "Динамо" попри всі їх труднощі вже не раз зіграла з киянами злий жарт – Сьомін попри всі проблеми якось перемагав суперників, хоча власне футболу команда не демонструвала. "Дніпро" повинен показати киянам, що криза ще не минула і працювати треба далі.

В 19:30 "Металіст" на своєму полі прийматиме "Шахтар". Власне це буде матч двох тренерів – Маркевича проти Луческу, в якому виконавська майстерність гравців буде тільки інструментом думок тренера. В останніх іграх "Металіст" не демонструє тіїє стабільності, завдяки якій можна було б розраховувати на перемогу над "Шахтарем". Не будемо також забувати, що найголовніша зірка команди минулого сезону Марко Девіч вже грає за "Шахтар", а отже реально шансів мало.

Тут можна згадати і рішення ФФУ, яке чомусь звернуло увагу на епізод с Рацем, але повністю проігнорувало провокації капітана "Шахтаря" Даріо Срни. Ну, який президент – такі і рішення! Можливо, допоможе рідний стадіон, можливо філігранну гру покаже Соса чи Тайсон, але скоріш за все все завершиться мінімальною перемогою "Шахтаря" чи бойовою нічиєю.

Звичайно, для чемпіонату України буде краще, якщо Донецьк програє – в чемпіонській гонці це нічого не змінить, але підсилить боротьбу за 2-3 місце.

06.10.2012 16:59, Навколо футболу
 

Коментарі

Поки коментарів ніхто не залишав - будьте першим! :(



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.0082578659057617 sec