Нові гравці на проекті ALLPLAYERS.in.UA – Владислав Дуюн та Костянтин Візьонок

Передивляючись українців, які грали в російській лізі, помітив, що багато гравців ще не занесено до проекту, хоча серед них є багато цікавих особистостей.

Так колишня зірка "Титана" з Армянська Костянтин Візьонок за всю свою кар'єру так і не зіграв жодного матча у Вищій лізі. Однак за свою кар'єру він плідно пограв у першій та другій лізі за "Титан", "Геліос" та "Сталь" Д. Також він чимало пограв закордоном в Росії ("Балтіка") та Ізраїлі ("Хапоель Іроні").

Ще один українець, якого поки не було на проекті, це Владислав Дуюн – здебільшого його вважають росіянином, адже практично всю своє кар'єру він грав в російських командах. Але починав в рідній Україні у складі кировоградської "Зірки" та "Металіста". Потім був сезон в романцевському "Спартаку" М, вдалі сезони у складі "Ростсельмаша" та саратовського "Сокола". Зрештою на закаті кар'єри він до останнього грав у російській другій лізі за команди з Подолська та Калінінграда. Свого часу він залучався до молодіжної збірної України. На початку цього року він завершив кар'єру, його останньою командою був пітерський "Петротрест".

06.11.2012 21:43, Новини проекту
 

Коментарі

Поки коментарів ніхто не залишав - будьте першим! :(



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.0093600749969482 sec