Київська "Оболонь" та запорізький "Металург" – однакові проблеми різних команд

Останні декілька місяців нас переконували, що "руїну" подолано, і ось-ось настане покращення, але поки що ситуація в українських клубах залишає багато запитань.

Головним невдахою першого кола у Премєр лізі став запорізький "Металург" – після 14 турів у команди ганебні 12 поразок при двох нічиїх. Шансів залишитися у вишці фактично немає. Влітку ми всі раділи поверненню цієї команди до УПЛ, адже "Металург" завжди долучав до матчів багато власних вихованців – Соболь, Опанасенко, Воробєй, Пісоцький, Задоя, Дуднік, Цуріков, Каськов, Лазарович, Рудика. Власним вихованцям допомогають посередні легіонери, але не вони на перших ролях в клубі.

Влітку всі раділи, коли "Севастополь" таки не вийшов до УПЛ – ще одна футбольна фальсифікація була зупинена банальним збігом обставин. Фани подейкували, що "Металург" перейшов дорогу одному з фарм-клубів "Шахтаря", а отже відповість за це. Зрештою команда дуже швидко змінила господаря, а вже новому керівництву вона виявилася непотрібною... Збіг обставин? Може бути...

В УПЛ "металурги" змінили ще одну суто українську команду київську "Оболонь", яка комплектується виключно українськими гравцями. Але і тут в "українців" зявилися проблеми – команда вже ледь не знімають з першості першої ліги, футболістам не платять і тому подібне. З численних інтервю футбольна громадскість дізналася, головний спонсор команди пивзавод "Оболонь" не контролює команду, якою керують якісь люди, яких навіть не можна зняти з їх посад. Зрештою Слободян відмовився фінансувати команду, якою він не може керувати. Також стало відомо, що гроші від трансферів так і не надійшли до бюджету клубу та багато іншого.

Нагадаю, що поки що "Оболонь" залишається єдиною командою, яка обіграла донецький "Шахтар" на "Донбас-Арені"... Фани по коментах кажуть, що це просто "помста рєната"... Повірити в таке важко, але ми ж в Україні – тут все можливо :)

Зрештою, стає сумно за український футбол, якого стає все менше. Зрештою питання стоїть так – хто буде наступним і коли?

10.11.2012 15:28, Навколо футболу
 

Коментарі

Поки коментарів ніхто не залишав - будьте першим! :(



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.0098080635070801 sec