Київське "Динамо": напередодні зимового розпродажу

В зимове міжсезоння більше за все інформаційних приводів мабуть буде створювати київське "Динамо", яке ледь не офіційно анонсувало великий розпродаж... Та ось чи знайдуться покупці?

Серб Мілош Нінкович вже навіть встиг дати прощальне жалісливе інтерв'ю, яке дещо пролило світло на внутрішній світ київської команді часів Нінковіча (2004-2012). В його послугах начебто зацікавлений грецький "Оліміакос".

Артем Мілевський поки відпочиває в Америці, а в цей час вдома кожного дня знаходять нового покупця на Мілю. В черзі стоять всі турецькі гранди – "Бешикташ", "Фенербахче" та "Галатасарай". Також називають різні італійські команди ("Фіорентіна") і не забуваємо про Англію, де "Ліверпуль" вже наче готовий видати за нього від 2 до 5 мільйонів євро. Педагогічна спроба продати щоправда може завершитися черговим "шансом" для гравця.

Ще один "шанс" отримає Олександр Алієв, який не залишиться в "Дніпрі" і повернеться до Києва. "Шо, опять?"

Російськомовний бразилець Бетао теж хоче полишити Києв, бо його дружина вагітна, а повертатися до України вона не хоче. Звичайно Бетао в порівнянні з деякими іншими бразильцями дуже гарний, але чи це гравець рівня Ліги Чемпіонів? Отож... "Бєда, но нє горє..."

Адмір Мехмеді може дограти сезон в оренді рідному "Цюріху", адже в "Динамо" і так не бракує нападників, а чогось особливого він не показує.

28-річний хорват Огнен Вукоєвич, який ще сезон тому був основним гравцем, дещо здав свої позиції в клубі і може продовжити кар'єру в Англії чи Німеччині.

Також поза бортом команди можуть опинитися воротар Денис Бойко, нігерієць Юссуф, бразильці Даніло Сілва та Раффаель, українець Кравець.

Хто прийде їм на зміну? Вже згаданий Алієв, до того ж активно обговорюють дострокове повернення з чеської оренди Люльки (16 матчів у "старті" за півсезона). Замість нього до "Слована" можуть віддати Дмитра Кушнірова з "Динамо-2".

Також все активніше їде до Києва Євген Селін з "Ворскли". Ось вже другий рік як він з Романом Безусом переходить до "Динамо".

В запорізькому "Металурзі" також є два кандидати на переїзд до столиці – гравці молодіжки Едуард Соболь та Андрій Цуріков. Одна проблема – їх хоче не тільки Блохін...

В "Црвені Звєзді" такоє грає черговий талант 17-річний Філіп Янковіч, за якого кияни наче навіть ладні віддати 4,5 мільйони євро... А чи не забагато за футбольний напівфабрикат?

11.12.2012 22:55, Українські новини
 

Коментарі

Поки коментарів ніхто не залишав - будьте першим! :(



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.012607097625732 sec