"Легіонери відлетіли" – перші трансфери зимового міжсезоння

Чемпіонат України полишають одразу два легіонери, щоправда їх присутність як і їх відсутність мало хто помітив :)

Львівські "Карпати" побили горшки зі своїм польским легіонером Якубом Тосіком, який за часів Костова втратив місце в основі. Зрештою сам гравець через Фейсбук пройшовся по "Карпатах" і тепер шукатиме собі нову команду вдома. От нашо було брати його до України, якщо він навіть в Польщі нічого особливого не показував?

Ще одне повернення додому сталося в "Кривбасі" чи тоб пак в "Дніпрі", який рік тому запросив до себе молодого, але перспективного хорвата Антоніо Яколіша. Його одразу здали в оренду до дружнього "Кривбаса", де він і загубився. Зрештою теперь наступні 3,5 роки гравець проведе в сплітському "Хайдуку". До України він пограв в Хорватії за "Шибенік", а ось після року легіонерства переходить одразу до складу одного з лідерів чемпіонату... Ну подивимося, як воно піде в нього далі, адже йому всього 20 років.

11.12.2012 23:27, Світові новини
 

Коментарі (2)

кеша написав 16 Dec 2012 в 20:56
±0

В Україні взимку не міжсезоння, а зимовий антракт. Зважаючи на те, що ми граємо за системою "осінь-весна", у нас міжсезонням є літо.

admin написав 16 Dec 2012 в 21:00
±0

Згоден, але фактично в нас одразу два міжсезоння.
Офіційне - влітку, але воно триває декілька тижнів, а потім ще протягом двох місяців команди поповнюються гравцями, міняють тренерів і т.п.

А фактичне - взимку, тут команди протягом двох трьох місяців можуть спокійно награвати схеми, продивлятися молодих гравців та інше.



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.011068820953369 sec