"Дніпро": позбутися Боатенга, придбати Юхаша, та шукати далі

Дніпропетровський "Дніпро" мабуть сам здивований своїм вдалим виступом в першій частині сезону. Хоча саме для цього до команди залучали іспанського спеціалісті.

Першим, хто залишить "Дніпро" цього міжсезоння, стане узбекський легіонер Віталій Денісов, який не зміг домовитися з керівництвом команди про продовження контракту. Зрештою, тепер він мабуть залишить команду. ЗМІ "відправляють" його до Англії, хоча мабуть його просто сплутали з Денісовим з пітерського "Зеніта". Нагадаю, що взимку 2007 року він прийшов до "Дніпра" зі "Спартака" (Нальчік) і протягом 6 років був основним гравцем команди.

Ще одним, хто мабуть покине команду стане ганський легіонер Дерек Боатенг, який хоче працевлаштуватися в Англії. Його начебто хоче "Фулхем" та "Астон Вілла". Кажуть, що він наче поїхав до Лондона домовлятися з керівництвом котеджерів, яким розповів, що його контракт з "Дніпром" розірвано... Здається, він ще довго буде на контракті в "Дніпрі"... Історія Алсідеса повторюється?

Угорська преса продовжує "продавати" до "Дніпра" 29-річного захисника "Андерлехта" Роланда Юхаша. Ціна питання – 1 мільйон євро. В цьому сезоні він провів всього три гри в чемпіонаті і за нього просили теж мільйон, а зараз він сидить в запасі, а ціна однакова... Доречі, капітан збірної Угорщини народився в місті Tapioszentmarton... Отакої...

Також не треба забувати про позицію голкіпера. Сюди іспанські ЗМІ сватають 22-річного кіпера мадридського "Атлетіко" Жоеля, який в минулому сезоні грав за "Райо Вальєкано". Ще один типовий заробітчанин?

15.12.2012 13:34, Українські новини
 

Коментарі

Поки коментарів ніхто не залишав - будьте першим! :(



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.0086841583251953 sec