Хто буде підійматися на "Говерлу"?

Ужгородська "Говерла" планує плідно провести підготовку до другої частини сезону, підсилившись кількома досвіченими виконавцями.

Так керівники клубу вже повідомили, що зробили офіційну пропозицію румунському півзахиснику "Арсеналу" Георге Флореску. Майбутнє канонірів поки в тумані, а тому вже знаходяться охочі переманити провідних гравців команди.

Ще одним можливим новачком команди може стати 30-річний фінський півзахисник Міка Вайринен. Професійну кар'єру він почав вдома у складі "Лахті" та "Йокеріта". Але ім'я зробив собі в Голандії. З 2001 року він грає за "Херенвен" (2001-2004), де його помітили скаути ПСВ (29/2 за чотири неповні сезони). Але в Ейденховені він не заграв і повернувся до "Херенвена" (2009-2011). В минулому сезоні він грав у Чемпіоншипі за "Лідс", а влітку повернувся додому до ХІК. Він є основним гравцем збірної Фінляндії (57/5).

В напад планують залучити нападника збірної Албанії Едгара Чаню, який грає за варшавську "Полонію", яка має фінансові труднощі. Свою професійну кар'єру він почав в Італії, де був на контракті в "Палермо", але його постійно сдавали в аренду. Так в свої 23 роки він вже встиг пограти за 6 різних італійських команд ("Пескара", "Палермо", "Асколі", "Падова", "Пяченца", "Модена" – здебільшого Серія В). В минулому сезоні на його рахунку 11 голів в 26 матчах за "Полонію", а ось в цьому сезоні поки не забивав.

Також "Говерла" не забуває про українців – з "Оболоні" хочеть підписати 19-річного Іраклія Месхія, а з ФК "Одеси" Олександра Калітова.

Ну і взагалі фейкова новина про зацікавленність "Говерли" у Рікардо Куарежмі. 29-річний півзахисник збірної Португалії залишає "Бешикташ", де були незадоволені його грою та зарплатнею. Чи потягне Шуфрич контракт колишнього гравця "Челсі" та "Інтера"? Хоча, судячи з інтерв'ю в Ужгороді вчасно платять тільки легіонерам, а отже на Куарежму теж можуть знайтись гроші :)

Звичайно, зараз це виглядає як жарт, але якщо дивитись на це по-серйозному, то зараз ані в "Інтері", ані в "Челсі" він нормально не грав. В Туреччині зірки теж просто так не опиняються, а зараз його вже не хочуть бачити і в "Бешикташі". Нижче впасти вже не можна?

31.12.2012 13:45, Українські новини
 

Коментарі

Поки коментарів ніхто не залишав - будьте першим! :(



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.0078620910644531 sec