Загадковий Адвінкула переходить до "Хоффенхайму"

Дещо дивний трансфер зробив аутсайдер німецької бундесліги "Хоффенхайм", який підписав 22-річного перуанського захисника Луіса Адвінкулу.

Нагадаю, що влітку "Таврія" з помпою підписала цього гравця, потім за словами Селюка через проблеми зі здоров'ям здала його в оренду в колишній клуб. Зрештою про нього вже почали забувати, але взимку він спочатку дав інтерв'ю, що мовляв в Симферополі йому не дали заграти, і він неохоче повертається до України. Тобто перехід таки був – тут навіть це вже велике питання.

Потім через тиждень ми дізнаємося, про інтерес до нього "Вольфсбурга", але сам гравець підтвержує про пропозицію від "Фортуни", а вже за тиждень він просто стає гравцем "Хоффенхайму"... Мабуть суто формально це перехід з українського клубу до німецького, але все одно залишається якесь дивне відчуття, що він в Україні і не був. Купили, сдали в оренду назад, потім просто так гравець переходить в бундеслігу, хоча в останньому сезоні вдома мало грав (6 матчів).

В Німеччині в свою чергу чекають від нього гарної гри, адже перуанці в бундеслізі якось завжди нормально грають. В цьому контексті одразу згадують Пісарро ("Вердер", "Баварія") та Фарфана ("Шальке"). В Україні з цим якось не склалося – всього в нас пограло 4 (з Адвінкулою – 5) перуанців, троє намагалися щось показати у складі одеського "Чорноморця", а також в нас ще грав легендарний (і це не перебільшення) Андрес Мендоса з донецького "Металургу".

Ну а тепер ми подивимось на колишнього гравця "Таврії" в бундеслізі :)

06.01.2013 13:40, Світові новини
 

Коментарі

Поки коментарів ніхто не залишав - будьте першим! :(



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.0090470314025879 sec