"Карпатські" новачки: в пошуках нових Мхітарянів та Каладзе

Львівські "Карпати" в цей трансферний період вирішили звернути увагу на футбольний ринок країн Кавказу.

Згідно вірменських ЗМІ першим новачком "Карпат" стане 26-річний центральний захисник Грайр Мкоян. Гравець збірної Вірменії (20 матчів) практично всю свою кар'єру провів за різні вірменські клуби – "Ширак", "Арарат", "Улісс" та "Міка". На початку минулого року він перейшов до російського "Спартак-Нальчік". Але за півроку зіграв всього в одному матчі та повернувся додому до "Шираку". Ну таке дуже своєрідне підсилення, мабуть "Карпати" сподіваються знайти нового Мхітаряна, але для захисної лінії. Ну подивимось :)

А ось до нападу команди планують залучити 22-річного грузинського нападника Закарія Бегларішвілі з естонської "Флори". Він залучався до юнацьких та молодіжної збірної Грузії, а нещодавно дебютував у складі першої команди.

Він є вихованцем "Металург" (Руставі), але протягом сезону був у молодіжній команді амстердамського "Аяксу", потім повернувся до Грузії, звідки поїхав до Естонії. Останні три сезони він грає у "Флорі". За цей час він забив 34 голи – не так багато як для Чемпіонату Естонії, де можуть спокійно забивати по 30-40 м'ячів за сезон. Але наприклад в минулому сезоні в нього були пристойні 17 голів у 28 матчах :) В Україні мало хто стільки забиває.

До України він може переїхати як вільний агент, до того ж в нього український агент Максим Стефанський, який мабуть і займається його працевлаштуванням в Україні.

Ну такий собі своєрідний трансферний вектор. Тут або пощастить і це новий Кенія, Таргамадзе, Каладзе, або ж просто треба шукати далі :) Іспанця Лукаса теж знайшли бозна-де, а тепер він зірка "Карпат".

07.01.2013 02:14, Українські новини
 

Коментарі

Поки коментарів ніхто не залишав - будьте першим! :(



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.011510133743286 sec