Загадкова бразилська душа – Жажа повертається до харківського "Металісту"

До Чемпоінату України повертається відомий бразильський легіонер.

Іноді бразильців зрозуміти важко. Ось зараз Вілліан почав викручувати руки керівництву донецького "Шахтаря", яке вже ладне відпустити його за 20 мільйонів євро. І це напередодні матчів 1/8 Ліги Чемпіонів проти "Борусії" – таку поведінку зрозуміти важко.

Також важко зрозуміти, а від чого тікають наші бразильці. Ну ось до харківського "Металіста" повертається колишній нападник команди 26-річний Жажа Коельо. Він чудово заграв у Маркевича, а потім змусив керівництво команди продати себе – до Європи не вийшло, а тільки до "Трабзонспору". Але і в Турції його вистачило всього на один сезон, після чого його перепродали до "Аль-Ахлі". Але в ОАЕ він теж не зміг заграти і його здали в оренду до бразильського "Інтернасіоналя". Останні півроку він грав у складі бразильского середняка (9-м місце за результатами сезону), але взимку треба було знову повертатися до ОАЕ...

От питання – куди воно так бігло? Те саме питання я можу поставити Вілліану, який думає, що в Англії з його технічною манерою гри на нього чекає якесь щастя. Так само думав Ілсіньо, який зрештою втомився блукати по бразильських командах. Не менш технічний Елано теж мріяв заграти в Англії. Я що там собі думає Матузалем, який після Донецька ніде зрештою не заграв. А пам'ятаєте як Агахова хотів себе спробувати в Європі, а зрештою теж повернувся. А Брандао, який вже встиг пограти за "Марсель", потім двічі повертався на Батьківщину ("Крузейро", "Греміо"), а зараз грає за посередній "Сент-Ет'єн" (11-е місце у французькій Лізі 1).

Може нашим бразильцям (і іншим легіонерам) треба просто реальніше дивитися на речі – їх рівень не дотягує до рівня "Барселони" чи "Реала", а більше ніж в Україні чи Росії вони все одно ніде не будуть отримувати. То можливо треба одразу відпускати? Захотів раптом до Європи? "Трабзонспори" та "сент-ет'єни" чекають на тебе, а ми собі наберемо нових.

14.01.2013 23:40, Навколо футболу
 

Коментарі

Поки коментарів ніхто не залишав - будьте першим! :(



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.0087230205535889 sec