Узбекські трансфери: Шацьких продовжить забивати в Україні, а Денісов грати в Росії

Сьогодні відбулося одразу два трансфери узбекських легіонерів в Україні.

Максим Шацьких декілька років тому отримав українське громадянство і тому сьогодні вже як українець перейшов до одеського "Чорноморця", з яким підписав угоду на 2,5 роки. Цікаво, що йому вже 34 роки, тобто в Одесі він планує грати до 37 років.

Також стало зрозуміло, що досвічені гравці не будуть чекати до заявленого Рабіновічем 20-го січня, коли наче стане відомо майбутнє "Арсеналу". Ще на початку року Максима сватали до "Волині", але зрештою він обрав більш амбіційний "Чорноморець".

А ось ще один узбекський легіонер залишив Україну. Віталій Денісов підписав трирічну угоду з московським "Локомотивом". Нагадаю, що він починав кар'єру в Москві (ЦСКА), потім через "Спартак" Нальчік перебрався до "Дніпра". Тут він з рокам став гравцем основи, пробився до збірної Узбекістану. Але останнім часом він все частіше був дублером хорвата Стрініча. Ще наприкінці минулого року клуб та гравець не дійшли згоди, обговорюючи подовження контракту, а тому стало зрозумілим, що він залишить Дніпропетровськ.

Також було зрозумілим, що він поїде до Росії. Він вже встиг розповісти, що ним також цікавились "Ліверпуль" та "Вердер". Виявляється "Дніпро" ледь не віддав гравця до "Ліверпуля". Ну а стосовно "Вердера" – ну звідки в Бремені гроші на зарплатні таких новачків, якщо з ним в Дніпропетровську не домовилися.

Доречі про ціни в Україні. По українських ЗМІ пройшла інформація про зарплатню новачків київського "Динамо". Так Безус та Селін почнуть своє кар'єру в Києві з 60-70 тисяч доларів на місяць (тобто по 700-800 тисяч доларів на рік). Це більше ніж в Богданова, який не є гравцем збірної і заробляє всього 45 тисяч на рік ("всього" 540 тисяч на рік). Якщо обидва стануть гравцями основи, то можуть розраховувати на мільйон та більше... Ні, "Вердер" наврядчи таке потягне :)

15.01.2013 01:08, Українські новини
 

Коментарі

Поки коментарів ніхто не залишав - будьте першим! :(



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.009721040725708 sec