"Ворскла" – невідомий грек, француз та Комаровський

Полтавська "Ворскла" готується до другої половини сезону і проглядає потенційних новачків.

Полтавська "Ворскла" чітко витримує свою трансферну лінію – здебільшого робиться ставка на вітчизняних виконавців. Але за можливістю полтавчани іноді переглядають іноземних виконавців. Так на початку січня перегляд в клубі пройшов сербський хавбек Александр Петровіч, але він не підійшов команді.

Також на оглядинах у "Ворсклі" перебував невідомий гравець збірної Греції, але він теж не переконав тренера полтавчан. Досі так і не вдалося дізнатися, ким був цей гравець.

Також "Ворскла" намагається підписати якогось француза. Спочатку мова йшла про гравця з французького чемпіонату. Але згодом через болгарську пресу стало відомо про інтерес якогось українського клубу до 25-річного французького нападника бургаського "Чорноморця" Яніка Болі.

Ну і тепер вже українська преса знайшла для нього цю невідому українську команду. Болі є вихованцем ПСЖ, в якому намагався заграти в першій команді в 2007-2009 роках (2 матчі). Другу частину сезону 08/09 він провів у оренді в "Гаврі" (11/0). Але зрештою в ПСЖ не склалося і його продали до друголігового "Німа", в якому він і провів два сезони (23/4).

З 2012 року грає в Болгарії за "Чорноморець". В минулому сезоні 6 голів у 12 матчах, а в цьому всього 2 голи в 9 – тобто, нічого особливого. Що можна цікавого розповісти про цього гравця? Має подвійне громадянство, в 2010 зіграв за збірну Кот-д'Івуару. Він є племінником колишньої зірки "Лансу" Рожера Болі та колишнього гравця збірної Франції, "Марселю" та "Осера" Базиля Болі. Влітку 2009 року проходив оглядини в англійському "Блекпулі".

Також на оглядини прибуде 26-річний білоруський нападник Дмитро Комаровський, який минулий сезон в солігорському "Шахтарі" – 30 матчів, 11 голів, 12 гольових передач. Свого часу він вже намагався заграти за кордоном – в німецькому "Ерцгебірге Ауе", шведському "Трелеборзі", турецькому "Генчлеберлігі", польскій "Короні". Свого часу Комаровський був одним з лідерів білоруської молодіжної збірної.

26.01.2013 15:14, Українські новини
 

Коментарі

Поки коментарів ніхто не залишав - будьте першим! :(



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.010749816894531 sec