Балакливий Одонкор та сімейні проблеми НЕпрофесійних футболістів

На цьому тижні німецькі ЗМІ згадали про колишню зірку дортмундської "Борусії" Давіда Одонкора.

В інтерв'ю "Більду" він розповів німецьким уболівальникам, як йому живеться в Україні: "Я повинен якомога скоріше вибратися звідси! Я хочу назад в Німеччину. Спочатку тут були зі мної моя жінка та дочка, але це не можливо! Тут все йде не за планом, а моя сім'я повинна себе гарно почувати. Зараз вони повенулися до Білефельда"

Поки що ми не бачили спростування збоку Одонкора, до того ж він готовий розглянути будь-яку пропозиції з Німеччини. Мабуть все так і було сказано і тому особливо нічого спростовувати не будуть. Але ось хто такий Одонкор?

Гравець, який свого часу непогано грав за "Борусію". Гравець, якого Клінсман несподівано для всіх взяв на ЧС-2006, де він несподіванно для всіх сподобався іспанському "Бетісу", який виклав за нього 6 мільйонів євро. Але в Іспанії він не заграв через травми. "Бетісу" взагалі не щастить на новачків. В 97-му році "Реал Бетіс" поставив світовий трансферний рекорд, виклавши 23 мільйони фунтів за бразильця Денілсона. Тоді це були шалені гроші за не самого класного гравця... З Одонкором та сама історія :)

Так от після років лікування в Іспанії він повернувся до Німеччини, де зіграв сезон в другій бундеслізі за "Алеманію". Але команда вилетіла в третю бундеслігу, і з ним не захотіли подовжити угоду. Всі оглядачі зазначали, що свого часу в Одонкора була прекрасна швидкість, але більше в нього нічого не було. Зрештою в Німеччині йому команди не знайшлося і він несподівано опинився в Ужгороді.

Доречі, Ужгород – це доволі таки європейське місто, зі знайомою Одонкору архітектурою. А міг же опинитися в Кривому Розі. Ото б ми начиталися з його інтерв'ю :) Зрештою ще питання що краще – грати десь в Україні за "Олександрії" чи десь в німецькому селі за напіваматорський колектив.

Зрештою в Україні він заграв в основі, іноді показував свій клас, але команда все одно стоїть в зоні вильоту. Зрештою, Одонкор тут всього на рік і міг би спокійно дограти собі сезон – в чому проблема? Тобі ж тут дають грати, тебе тут повернули до великого футболу. Користуйся цим!

Також дивують ці чергові легіонерські родини, які не хочуть жити в Україні. Ну звичайно одне діло коли якийсь топовий бразилець не хоче везти свою черговую кралю з фавел Сан-Пауло до Києва чи Донецька, але Одонкор же зараз як то кажуть їде з ярмарки. Хлопцю за місяці буде 29 років, наврядчи він ще заграє на серйозному рівні. Ще декілька років і він завершить своє кар'єру – заробляйте собі на старість.

Хочеш до родини в Білефельд? Їдь до "Армінії", яка грає третій бундеслізі чи чухай до рідного міста Бюнде, щоб грати обласному чемпіонаті за "Бюнде СФ". От щоправда він вдома нікому не потрібний і платити йому ніхто не збирається. А отже Одонкор чи тоб пак "одонкори" з родинами – або сидіть вдома в рідному Бюнде, або сумлінно та професійно виконуйте свої контракти. А за такі інтерв'ю німецькій пресі треба просто відправляти додому чи штрафувати.

26.01.2013 16:08, Українські новини
 

Коментарі

Поки коментарів ніхто не залишав - будьте першим! :(



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.011116027832031 sec