Ціна Болі, зарплати в Азербайджані та обіцянки Віди

Іноді закордонні ЗМІ дають про трансфери більше інформації ніж офіційні повідомлення наших клубів.

Так болгарські ЗМІ обговорюють можливий трансфер до полтавської "Ворскли" французького нападника Янніка Болі, який останні півтора роки грав у бургаському "Чорноморці". В нас його одразу назвали вихованцем ПСЖ. Ну формально все правильно, але французьке виховання "довело" його до болгарської Групи А :)

Болі не погоджується на зарплатню в Полтаві, де йому запропонували 10 тисяч євро в місяць та 45 тисяч євро підйомних. Але Болі хоче 12 тисяч на місяць і бонус за забиті м'ячі – ще по тисячі євро. Ну забиває він навіть в Болгарії небагато, а отже на голах він наврядчи розбогатіє :) Доречі, ціна Болі – 400 тисяч, хоча до цього "Чорноморец" хотів виручити за нього 600 тисяч.

У "Ворсклі" Болі точно не розбогатіє, може йому податися до Азербайджану. Так на оглядинах в другій команді київського "Динамо" перебував форвард збірної Азербайджану Джавід Імамвердієв. Він розповів українським ЗМІ про рівень зарплатні в "Нефтчі" – основні отримують 15-18 тисяч доларів на місяць, а в молодіжній команді по 5-6. Відчуваю, що багатьом українцям від покращення захотілося пограти в молодіжці "Нефтчі" :)

Ну і знаєте новачки завжди кажуть, що з дитинства мріяли грати у ___ (тут підставити назву команди). Так новачок "Динамо" Домагой Віда так розчулився, що ладний вже закінчувати карєру в Києві: "Динамо – велика команда і з "Байєром" її не порівняти. Тут все на вищому рівні! Я підписав контракт з киянами на 5 років, але вже після місяця тут ладний подовжити контракт, щоб закінчити тут кар'єру" Нагадаю хорвату, що "Байєр" все таки був фіналістом ЛЧ, брав Кубок УЕФА та всі свої 5 чемпіонських титулів в бундеслізі брав в останні 20 років.

28.01.2013 22:01, Навколо футболу
 

Коментарі (2)

МОД написав 3 Feb 2013 в 00:18
±0

Байєр не був чемпіоном

admin написав 3 Feb 2013 в 01:30
±0

так згоден, мав на увазі віце-чемпіонство :)

не знаю навіть що краще - перші місце в УПЛ чи друге місце в бундеслізі



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.010005950927734 sec