"Шахтар" ставить трансферний рекорд і класно вирішує проблему Вілліана

Бразильців зрозуміти важко, тому іноді їх легше продати...

Протягом зимового трансферного вікна всі затамувавши подих спостерігали трансферну сагу з переходом бразильця Вілліана до Англії. Весь час тільки й ходили чутки про інтерес збоку "Челсі" та "Тоттенхему". Багато розмов про АПЛ, постійні посилання на високу ціну за гравця, запізнення на тренувальний збір – типові бразильські штучки.

Ситуація дуже схожа на минулорічну епопею з Жадсоном, який раптом почав проситися додому. Зрештою довелося знайти йому по швидкому варіант з "Сан-Пауло". Але та угода залишила багато запитань, адже гравець змусив керівництво продати його за "жалюгідні" 3,8 мільйони євро.

Зрештою трансфер дотягнули до закриття зимового трансферного періоду в Європі, а одразу по закінченні почали говорити про перехід до "Анжи".

Сума відступних – 35 мільйонів євро. Рекордна для України ціна. Купити гравця за такі гроші можуть лічені клуби світу – "Барселона", "Реал", ПСЖ, МЮ, "Челсі" та ще декілька команда. Але для Англії у Вілліана нема необхідної кількості ігор за збірну, до того ж суто фізично (174) він може не прижитися в АПЛ. Але гравець дуже хотів покинути Донецьк ну і тепер гратими в Махачкалі.

Звичайно, напередодні матчів з "Борусією" гірнякам дуже прикро втрачати свого лідера, але краще вирішити цю проблему за 35 мільйонів ніж відпускати його за безцінь після низка скандалів. Тепер в матчах з Дортмундом вся надія на Тайсона, який обійшовся вдвічі дешевше Вілліана. Думаю, Луческу якось вирішить чергову бразильську проблему – свого часу якось пережили Ілсіньо, Елано та Жадсона. Переживуть і Вілліана.

Але тепер буде цікаво почитати порівняння УПЛ з РПЛ, а також цікаво чи надовго він затримається з "Анжи", адже нещодавно цю команду без попередження залишив Крістофер Самба. Залишив заради англійського аутсайдера КПР. Можливо саме там свого часу опиниться і Вілліан :)

02.02.2013 03:21, Світові новини
 

Коментарі

Поки коментарів ніхто не залишав - будьте першим! :(



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.010206937789917 sec