Суровий "Дніпро": некуплений Юхаш та непроданий Боатенг

Дніпропетровський "Дніпро" здається найшов собі нового захисника.

Зимовий трансферний період "Дніпро" провів дуже спокійно – ніяких необдуманих придбань, а виважена політика пошуку потрібних гравців. Останні півроку всі ЗМІ сватали до "Дніпра" угорського захисника "Андерлехта" Роланда Юхаша, але той так і залишився в Брюселі. Доволі швидко після Юхаша ЗМІ почали відправляти до України захисника "Васко да Гама" Дугласа. Спочатку було незрозуміло, до якої команди він перейде, але в останній тиждень до переходу сумнівів не залишилось – це буде саме "Дніпро".

Дуглас – габаритний (190 см) 22-річний бразильський захисник. Починав футбольну кар'єру в "Жувентуде" (Серія Б), потім почав грати за "Америка Натал", але за півроку перейшов до відомого "Васко да Гама". В перших двох сезонах не грав в основі, а отже минулий сезон став його першим в основі команди – 26 матчів, 1 гол та п'яте місце з командою в місцевій Серії А. Преса пише про орієнтовну ціну у 2-2,5 мільйони євро – скоріше аванс на майбутнє, але вирішує актуальні проблеми "Дніпра".

А ось в останній день трансферного вікна до Європи подався ганець Самуель Інкум, який так і не заграв в команді. Його на півроку здали в оренду до французької "Бастії", середнячка Ліги 1. Ну хай хлопець хоч пограє в цьому сезоні, адже в "Дніпрі" він в цьому чемпіонаті так і не зіграв.

Ну і якщо ми вже згадали про Інкума, то треба сказати і про Дерека Боатенга. Протягом двох місяців ми слідкували, за його можливим переходом до "Фулхема", але в Лондоні передумали купляти таку халепу на свою голову. Зрештою Боатенг залишається в Дніпропетровську. Думаю Рамос не буде йти на компроміс і ганець в Україні більше не гратиме під його орудою. В "Дінпрі" з цим взагалі просто – свого часу на лаву посадили бразильця Алсідеса, який і досі не може знайти собі команду після України. А бо не треба сюди їхати без бажанная грати. Якщо будуть питання – звертайтесь до Алсідеса та Боатенга :)

03.02.2013 01:16, Українські новини
 

Коментарі (1)

admin написав 3 Feb 2013 в 01:46
±0

А тим часом Боатенг і Ко виходять до півфіналу Кубка африканських Націй 2013, але тепер доведеться дочекатися наступного трансферного вікна, щоб його продати



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.0088779926300049 sec