Марселіньо та Ісмаілі – нові бразильці для ЧУКра

Українські клуб підсилюються бразильськими гравцями – подекуди відомими, подекуди – ні.

Донецький "Шахтар" продовжує шукати заміну румунському ветерану команди Развану Рацу. Вже після закриття європейського трансферного "Шахтар" вмовив португальську "Брагу" продати йому  23-річного бразильського захисника Ісмаілі. Ціна питання – 4 мільйони євро і класичний 5-річний контракт. Цікаво, що в "Бразі" він опинився всього півроку тому, а до цього три сезони грав у середнячку "Ольяненсі" та "Ешторіл Прая".

До лав збірної не запрошували, вдома він пограв в молодіжних командах маловідомих "Сан-Бенту" та "Депортіво Бразіл". В 19 років подався до Бразилії до клубу другого дивізіону "Ешторіл". По його кар'єрі поки що важко чогось сказати, адже власне на серйозному європейському рівні він зіграв усього півроку. Але ціна вже 4 мільйони євро... Вражає...

А ось львівські "Карпати" підписали 22-річного бразильського нападника Марселіньо. Він вдало пройшов оглядини в "Карпатах" і став другим новачком львівян цього міжсезоння.

Марселіньо є вихованцем "Корінтіанса", в якому в сезоні 2009 намагався пробитися до основи (10/0). Йому пощастило пограти з самим Роналдо, але для більшої практики його сдали в оренду спочатку до "Понте Прета", а потім до "Греміо Баруері". На всіх футбольних сайтах його називаються нападником, але судячи зі статистики в бразильській Серії Б (72/11) він більше атакуючий півзахисник.

15.02.2013 21:48, Українські новини
 

Коментарі

Поки коментарів ніхто не залишав - будьте першим! :(



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.011034965515137 sec