Не дочекаються – Луческу залишається в Донецьку

Сьогодні донецький "Шахтар" подовжив контракт з головним тренером команди румуном Мірчою Луческу ще на два роки.

Власне цього і треба було очікувати, адже пошуки нового тренера для донецького "Шахтаря" не на часі. Команде демострує найкращий футбол в Україні, непогано грає в Європі, має награний склад. Єдиним приводом для звільнення могла б бути поразка від дортмундської "Борусії", але хто сказав що чемпіон України повинен обігрувати чемпіона Німеччини? Отож...

Проте питання Луческу зрештою так і залишилося невирішеним. За два роки румуну буде вже 70 років і все одне треба буде щось думати, адже чого власне може добитися "Шахтар" з Луческу? Наврядчи хтось реально вірить в перемогу в ЛЧ, можливо ще разок спробувати виграти Лігу Європи (хоча для цього треба таки разок вилетіти з ЛЧ), але все одно як не тренуй, але українській команді дуже важко розраховувати на стабільне місце в 1/4-1/2 фіналі ЛЧ, а отже ще два роки, коли ми будемо важати за щастя вихід до плей-офф ЛЧ, а там як повезе.

Зрештою за останній рік стало зрозуміло, що ставка на бразильців себе не виправдовує. Скільки їх не годуй, але все одно у вирішальний момент вони можуть покинути команди чи то заради Бразилії як Жадсон, чи то заради якогось "Анжи" як Вілліан. У ці два роки команду треба оновити і діло не тільки в Раці чи Хюбшмані. А проблема Луческу поки відкладається на два роки.

25.03.2013 23:22, Українські новини
 

Коментарі

Поки коментарів ніхто не залишав - будьте першим! :(



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.0085158348083496 sec